Home/Glasögon/Rodenstock
Grid banner
Filtrera & Sortera

Rodenstock Glasögon

488
1-59 av 488 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Rodenstock
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
XS
S
M
L
XL
39 mm59 mm
Pris
283 kr2833 kr

Rodenstock Glasögon

Rodenstock är ett välkänt tyskt glasögonföretag som har lett den optiska industrin i över 140 år. Företaget grundades 1877 av Josef Rodenstock och har byggt upp ett rykte om att producera högkvalitativa, innovativa glasögon och linser. Rodenstock glasögon är kända för sitt exceptionella hantverk, precisionsteknik och avancerade linsteknik.

 

Är Rodenstock-glasögon bra?

Företaget använder en kombination av traditionellt hantverk och banbrytande tillverkningsprocesser för att skapa glasögon som uppfyller de högsta kvalitetskraven. Rodenstocks bågar är kända för sin snygga design och hållbara konstruktion.

 

Företaget erbjuder ett brett urval av bågstilar, från klassiska och tidlösa till moderna och trendiga. Rodenstocks bågar är tillverkade av högkvalitativa material som t.ex acetat, titan, och rostfritt stål, vilket säkerställer hållbarhet och komfort.

 

Rodenstock glasögonbågar är också kända för sin uppmärksamhet på detaljer. Varje par glasögon genomgår en rigorös kvalitetskontrollprocess för att säkerställa att varje komponent uppfyller företagets standarder. Resultatet är glasögon som ger utmärkt synkorrigering, känns bekväma och ser stiliga ut.

 

Är Rodenstock glasögon receptbelagda?

En av de viktigaste egenskaperna hos Rodenstock glasögon är deras linser. Rodenstock har en lång historia av linsinnovation och har introducerat flera banbrytande teknologier genom åren.

 

Rodenstock erbjuder ett brett utbud av linsalternativ för att passa olika synkrav. Deras linser är designade för att ge utmärkt synskärpa, optimal ljustransmission och förbättrad kontrast. Oavsett om du behöver enkelslipade, progressiva, eller blåljusblockerande linser för skärmar, Rodenstock erbjuder lösningar skräddarsydda efter dina behov.

 

Företaget tar miljömässig hållbarhet på allvar och har åtagit sig att minimera sitt ekologiska fotavtryck genom att använda miljövänligt material och produktionsprocesser. De strävar efter att skapa produkter som inte bara håller högsta kvalitet utan också bidrar till en mer hållbar framtid.

 

Rodenstock-glasögon är synonymt med precision, innovation och stil. Med sin avancerade linsteknologi, noggranna hantverk och engagemang för hållbarhet, fortsätter Rodenstock att vara ett pålitligt val för dem som söker exceptionella glasögon. Oavsett om du behöver receptbelagda eller receptfria glasögon, erbjuder Rodenstock ett brett utbud av alternativ för att möta dina visuella behov samtidigt som du säkerställer optimal komfort och stil.