Home/Glasögon/Carrera
Grid banner
1-59 av 647 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Carrera
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
XL
47 mm67 mm
Pris
322 kr1964 kr

Carrera Glasögon

Glasögon Carrera

Vi kan tryggt säga att här är en kollektion som har något för alla smaker. Med över 50 års erfarenhet har märket byggt upp ett legendariskt varumärke som lyckats kombinera det sportiga och robusta med det moderna. Deras glasögon kommer i en rad olika former och färger, och har även något även för de yngsta i hemmet, med deras Carrerino kollektion för barn.


Idag har varumärket Carrera glasögon för alla olika typer av aktiviteter, inklusive vardaglig användning på kontoret eller i hemmet. Deras stilrena glasögon har hållit den unga, äventyrliga andan i designen men samtidigt anpassat sig för att försäkra sig om att du får det bästa inom receptbelagda glas, även när du inte befinner dig på racerbanan.


Carrera Glasögon Herr

Bläddra bland det populära herr sortimentet och bli inspirerad av andra kunders favoriter. Favoritparet i den här kollektionen är 137/V, en riktigt modern pilotram i en eldig tortoise färg. Perfekt för dig som är ute efter något annorlunda och som inte är rädd för att synas. Gillar du ramen men vill ha lite mer subtil färg kan du även välja på svarta och gråa.


Carrera Glasögon Dam

I damkollektion är det de här bågarna som är mest populära: CA6637. En traditionell rektangulär form med den moderna transparenta färgen. Antingen helt transparenta med orangea skalmar eller en delvis svart/transparent ram med svart/vit mönstrade skalmar.


Carrera Glasögon Barn

För barn är favoriterna Carrerino 55 som är en lekfull rund båge. Du kan välja mellan två färger; transparenta med gula skalmar eller en mer färggrann båge som är transparent röd/vit/blå med blåa skalmar - perfekta för ett barn som älskar färg!


Kolla in alla dessa härliga bågar hos SmartBuyGlasses Sverige. Eller för alla barn, kolla då in dessa Carrerino glasögon barn. Hos SmartBuyGlasses hittar du ett brett utbud av både glasögon dam och glasögon herr till oslagbara priser.