Home/Glasögon/Hel Ram
Grid banner
Filtrera & Sortera

Glasögon Med Hel Ram

47,888
  • Blåljusglasögon
  • Progressiva
  • Värde kollektion
  • Nyhet
  • Virtuell Prova-På
  • Klara bågar
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
I lager
Nyhet
Virtuell Prova-På
Värde kollektion
Kön
Barn
Dam
Herr
Rea
Billiga glasögon
Outlet
Utförsäljning
Märke
Populära Märken
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Blå
Brun
Burgundy
Genomskinlig
Glitter
Grå
Grön
Gul
Guld
Gunmetal
Lila
Mönster
Orange
Regnbåge
Rosa
Roséguld
Röd
Silver
Svart
Tortoise
Tvåtonad
Vit
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
XS
S
M
L
XL
38 mm69 mm
Pris
98 kr18184 kr

Glasögon Med Hel Ram

Glasögon med hel ram är en av de mest populära ramtyperna genom tiderna och är en klassiker bland glasögontrender. Glasögonbågar med hel ram är det perfekta valet för att framhäva dina fantastiska ögon! Ger ett komplett och stilren look som lockar till sig uppmärksamhet.

 

Vad innebär glasögon med hel ram

Glasögon med full hel ram har en ram av metall, plast eller acetat som helt omsluter glaslinserna. De har en heltäckande stil som drar till sig uppmärksamhet och tenderar att vara markant och djärv. Den tjocka ramen ger din personlighet mer karaktär och skärpa och får dig att verka mer seriös.

 

Glasögon med hel ram finns i många olika former och storlekar, från smala metallbågar till tjockare acetatbågar.

 

Hel ram vs. halv ram

Det viktigaste accessoaren för god syn är ett par glasögon. De ger ett första intryck innan du ens säger något. Även om det kan förbättra ditt utseende om du väljer receptbelagda glasögon som kompletterar din ansiktsform, kommer designen av din glasögonbåge att påverka hur andra ser dig.

 

När du väljer glasögon är en av de vanligaste frågorna om du ska ha glasögon med hel- eller halvram. Om du är osäker på vad du ska välja kan du läsa vidare för att fatta ett genomtänkt beslut.

 

Glasögon med hel ram är lite tyngre än glasögon med halv ram eller glasögon utan ram, vilket är ett område där de inte är lika bra. Vikten på din glasögonbåge med full ram är dock inget problem om den är tillverkad av titan.

 

Glasögon med halv ram har däremot en djärv övre ram med exponerade linser i botten, som den berömda browline-ramen. Halvramen har det raffinerade utseendet hos helramar men är idealisk i avslappnade miljöer. Människor betraktar dem som ett flexibelt tillbehör som passar i alla situationer.

 

Nu när du vet mer om båda stilarna kan du fatta ditt beslut och beställa hem ditt nya par med tryggt och säkert!