Home/Glasögon/Wayfarer
Grid banner
Filtrera & Sortera

Wayfarer® Glasögon

482
  • Blåljusglasögon
  • Progressiva
  • Nyhet
  • Virtuell Prova-På
  • Klara bågar
1-59 av 482 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
I lager
Nyhet
Virtuell Prova-På
Kön
Barn
Dam
Herr
Rea
Utförsäljning
Märke
Populära Märken
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Blå
Brun
Burgundy
Genomskinlig
Grå
Grön
Guld
Gunmetal
Lila
Mönster
Rosa
Roséguld
Röd
Silver
Svart
Tortoise
Tvåtonad
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
XS
S
M
L
39 mm58 mm
Pris
425 kr3185 kr

Wayfarer® Glasögon

Wayfarer-glasögon är förmodligen den mest igenkännliga, klassiska glasögonformen som finns. SmartBuyGlasses har en hel mängd Ray-Ban Wayfarer glasögonbågar för dig att börja utforska i en mängd olika färger och mönster. Vill du veta mer om Wayfarer glasögon? Låt oss börja.

 

Vad är Wayfarer-glasögon?

Wayfarer-glasögon är vanligtvis rektangulära och är väl lämpade för personer med ovala ansikten. Dessa bågar passar ovala ansikten eftersom helramen matchar ansiktets bredd, vilket skapar en komplementär kontrast till en mer cirkulär ansiktsdimension. Kolla in vår hjälpsamma guide om du är osäker på din ansiktsform!

 

Är Wayfarer-glasögon fortfarande i stil?

Det råder ingen brist på glasögonformer, men Wayfarer-glasögonen är i en egen liga. Som originalet trendsättare, Wayfarer glasögonbågar har varit ikoniska i ett sekel och förblir en av de mest populära glasögon med styrka stilar idag. Ray-Ban är det mest välkända varumärket som har överträffat Wayfarers till fronten inom glasögonbranschen. Om du väljer Wayfarer-glasögon som din nästa glasögonform, oroa dig inte för att gå ur stil när som helst snart.

 

Wayfarer receptbelagda glasögon

När du väl har valt dina perfekta Wayfarer-glasögonbågar kan du lägga till dina recept i kassan. I det här skedet kan du förvandla dina bågar till Wayfarer blå ljus glasögon. Wayfarer blåljusglasögon är perfekta om du tillbringar en stor del av dagen med att titta på digitala skärmar, eftersom zFORT®-teknik blockerar skadligt blått ljus från att komma till dina ögon. Se bra ut, se tydligt och låt inte digital teknik skada dina ögon med Wayfarer blåljusglasögon.


Du kan utrusta dina Wayfarer-glasögon med vilken outfit som helst. Oavsett om du vill ha en formell eller avslappnad look, lägger Wayfarers körsbäret på toppen. Om du inte är säker på om Wayfarer glasögonbågar passar dig, ge vårt Virtuella prova-på-verktyg prova dem digitalt! Börja utforska vårt onlineutbud idag från bekvämligheten av ditt eget hem.