Home/Solglasögon/Fyrkantig
Grid banner
Filtrera & Sortera

Fyrkantiga Solglasögon

11,065
  • Virtuell Prova-På
  • Nyhet
  • Bästsäljare
  • Recept
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
I lager
Nyhet
Virtuell Prova-På
Värde kollektion
Kön
Barn
Dam
Herr
Rea
Billiga glasögon
Outlet
Utförsäljning
Märke
Populära Märken
Alla Märken
Sport
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Blå
Brun
Burgundy
Genomskinlig
Glitter
Grå
Grön
Gul
Guld
Gunmetal
Lila
Mönster
Orange
Regnbåge
Rosa
Roséguld
Röd
Silver
Svart
Tortoise
Tvåtonad
Vit
Glas nyans
Blå
Brun
Genomskinlig
Grå
Grön
Gul
Guld
Lila
Orange
Rosa
Röd
Silver
Svart
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
XS
S
M
L
XL
38 mm69 mm
Pris
189 kr35522 kr

Fyrkantiga Solglasögon

Är du ute efter ett par solglasögon som gör ett statement är ett par fyrkantiga solglasögon helt rätt väg att gå. Med dess djärva och kantiga bågar kommer ett par fyrkantiga solglasögon garanterat att få folk att vända på huvudet. Oavsett om du väljer ett par klassiska svarta fyrkantiga eller ett par färglada bågar har vi allt du behöver samlat på ett och samma ställe.

 

Inte nog med att fyrkantiga solglasögon får dig att känna dig extra cool, de ger även ett utmärkt stöd. Dessa stora bågar hjälper dig att skydda dina ögon från solens skadliga UV-strålar. Med så många olika stilar att välja mellan, kan du känna dig säker med att du kommer hitta en stil du älskar hos oss.

 

Favoritdesigners som Gucci och Tom Ford har bemästrat de fyrkantiga solglasögonen. Om du är ute efter ett par mer prisvärda solglasögon bör du spana in Arise Collective som finns i flera härliga färger och former.

 

Passar fyrkantiga solglasögonen ett runt ansikte?

Javisst, solglasögon med fyrkantig båge passar utmärkt för dig med rund ansiktsform. När du köper nya solglasögon är det viktigt att hitta ett par som kontrasterar mot din ansiktsform. Leta till exempel efter fyrkantiga solglasögon med skarpa, kantiga linjer om du har ett runt ansikte. Att välja solglasögon med kontrasterande former hjälper till att skapa en mer balanserad look. Se till att kolla in vår guide om ansiktsformer för att få veta mer. 

 

Är fyrkantiga solglasögon inne?

Absolut! Solglasögon med fyrkantig ram har funnits i årtionden och fortsätter att vara en av de mest populära glasögontrenderna. Oavsett om du letar efter ett par nya solglasögon för att bära till vardags eller som ger det där lilla extra till dina semesteroutfits är fyrkantiga solglasögon alltid trendiga. De är perfekta för både män och kvinnor, och de kan kläs upp eller ner för att passa alla tillfällen.

 

Om du letar efter fyrkantiga solglasögon för herr, barn eller dam kan du vara säker på att hitta det perfekta paret hos SmartBuyGlasses. Testa gärna vårt virtuella prova på-verktyg för testa och prova dig fram mellan flera olika modeller, färger och stilar.