Home/Glasögon/Asian Fit
Grid banner
Filtrera & Sortera

Asian Fit Glasögon

4,333
  • Blåljusglasögon
  • Progressiva
  • Värde kollektion
  • Nyhet
  • Virtuell Prova-På
  • Klara bågar
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
I lager
Nyhet
Virtuell Prova-På
Värde kollektion
Kön
Barn
Dam
Herr
Rea
Outlet
Utförsäljning
Märke
Populära Märken
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Blå
Brun
Burgundy
Genomskinlig
Glitter
Grå
Grön
Gul
Guld
Gunmetal
Lila
Mönster
Orange
Regnbåge
Rosa
Roséguld
Röd
Silver
Svart
Tortoise
Tvåtonad
Vit
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
XL
42 mm69 mm
Pris
269 kr8359 kr

Asian Fit Glasögon

Om dina nuvarande glasögon inte verkar passa ditt ansikte bekvämt kan Asian Fit-glasögon vara exakt vad du behöver! För dig med runt och plattare ansikte med höga kindben och en låg näsbrygga kommer ett par Asian Fit-glasgon att vara idealiska.

 

När du handlar online på SmartBuyGlasses kan du hitta det perfekta par glasögon med låg näsbrygga som passar dig perfekt och får dig att känna dig självsäker. Välj bland ett brett utbud av former som browline- eller fjärilsglasögon, och varför inte lägga till en färgklick när du ändå är igång?

 

Vårt stora utbud av designermärken gör det möjligt för alla att köpa ett par glasögon med Asian Fit online! Skaffa dig ett par Gucci-glasögon med Asian Fit- passform för en exklusiv look. Eller varför inte uppgradera din look med ett par Burberry glasögon med Asian Fit!

 

Om du letar efter ett par mer prisvärda glasögon med Asian Fit har SmartBuy Collection allt du behöver! Med ett brett urval av glasögon utan eller med fullbåge kommer du säkert att hitta ett par som passar dig perfekt!

 

Vad är Asian fit glasögon?

Asian fit-glasögon är utformade för att en viss typ av ansiktsdrag. I motsats till namnet passar dessa glasögon alla med ett rundare och plattare ansikte. Asian fit-glasögonbågar är utformade med stora näsdubbar för att öka ytan och hjälpa till att förhindra att glasögonen glider av näsan. 

 

De receptbelagda glasen i glasögon med Asian Fit är också designade för att vara något kortare, bredare och lutar för att eliminera konstant friktion med dina kindben. Ramarna är också justerade så att de passar bekvämt runt dina tinningar för att minska stramhet.

 

Behöver jag Asian fit glasögon?

Om du behöver Asian Fit-glasögon eller inte beror helt och hållet på din ansiktsform. Om du följer några enkla mått och läser mer om Asian Fit-glasögon kan du avgöra om de är något för dig. 

 

Att handla ett par glasögon med Asian Fit online har någonsin varit enkelt med Vision Direct. För att snabbt få fram receptet kan du använda vår app Prescription Lens Scanner när du köper dig ett par nya glasögon.