Home/Glasögon/Etnia Barcelona
Grid banner
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Etnia Barcelona
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
XL
43 mm62 mm
Pris
788 kr3179 kr

Etnia Barcelona Glasögon

Etnia Barcelona är ett glasögonmärke känt för sina distinkta och innovativa glasögon mönster. Företaget grundades 2001 i Barcelona, Spanien, och har fått internationellt erkännande för sitt engagemang för hantverk, konstnärliga uttryck och högkvalitativa material. Etnia Barcelona-glasögon är hyllade för sin unika blandning av moderiktig estetik och funktionell design.

 

Varumärket hämtar inspiration från olika konstnärliga och kulturella influenser. Etnia Barcelona bågar är ofta livfulla och djärva, med slående färger, mönster och texturer. Från retroinspirerad design till modern stil, Etnia Barcelona glasögon finns i olika alternativ för att passa olika smaker.

 

Är Etnia Barcelona glasögon bra?

Varje par Etnia Barcelona glasögonbågar är handgjorda med precision, vilket säkerställer högsta kvalitet. Varumärket använder premiummaterial, inklusive acetat, rostfritt stål och naturliga mineralglaslinser för att skapa hållbara och bekväma glasögon. Etnia Barcelona är engagerad i hållbarhet och etiska metoder, med hjälp av miljövänligt material och produktionsprocesser.

 

Vem bär Etnia Barcelona glasögon?

Alla! Etnia Barcelona glasögon är skapade och bärs som en form av självuttryck. Varumärket inser att glasögon inte bara är ett synkorrigeringsverktyg utan också en modeaccessoar som speglar ens personlighet och stil.

 

Med detta i åtanke, tänjer Etnia Barcelona kontinuerligt på designens gränser, genom att införliva konstnärliga element och oväntade detaljer i sina bågar. Resultatet är glasögon som inte bara förbättrar den visuella klarheten utan också gör ett djärvt modestatement.

 

Bågarna finns i ett brett utbud av storlekar, vilket säkerställer att individer med olika ansiktsformer och storlekar kan hitta glasögon som passar dem bekvämt. Etnia Barcelona glasögon är en förkroppsligande av kreativitet och individualitet.

 

Var kan man köpa Etnia Barcelona glasögon

SmartBuyGlasses har ett av de största urvalen av Etnia Barcelona-glasögon för män och kvinnor. Och med vårt Virtuell prova-på verktyg kan du se hur över 200 bågar ser ut på dig innan du köper.

 

Med sin distinkta design, högkvalitativa material och engagemang för inkludering har Etnia Barcelona skapat en nisch inom glasögonbranschen. Uttryck dig och skaffa ett par Etnia Barcelona glasögon idag!