Home/Glasögon/Folding
Grid banner
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
I lager
Nyhet
Virtuell Prova-På
Kön
Dam
Herr
Märke
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Burgundy
Genomskinlig
Grå
Guld
Gunmetal
Silver
Svart
Tortoise
Vit
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
43 mm57 mm
Pris
1924 kr2375 kr

Glasögon

Vikbara Glasögon

Vikbara glasögon är nödvändiga för alla glasögonbärare. De är bekväma och fungerar med alla recept och kan vikas ihop i ett litet fodral, en bakficka eller en liten handväska efter användning. Detta ger dig friheten att göra alla möjliga aktiviteter utan att ha glasögon hela tiden. De innovativa vikbara ramarna gör att du kan bära dina glasögon utan att behöva hitta en speciell väska för dem eller balansera dem på huvudet.


Vad är vikbara glasögon?

Vikbara glasögon är gjorda av otroligt tunna och lätta ramar, vilket gör att de kan packasi diskreta små fodral. Detta innebär att bärare kan vinka adjö till ramar som glider av huvudet eller skjortkragen eller blir krossade längst ner i väskorna. Istället kan deras vikbara glasögon snyggt undanstoppas och förbli skyddade. Vikbara glasögon av god kvalitet är tillverkade med tuffa gångjärn, broar och skalmar för just detta syfte. De flesta kommer också med vadderade fodral, så om du sätter dig ner med dem i bakfickan behöver du inte få panik. De vikbara glasögonen kommer att överleva.


För dem som behöver läsglasögon:

Det är allt vanligare att när människor fyller 40 år utvecklar de symtom på presbyopi. Låt inte det tekniska namnet skrämma dig. Allt det betyder är att med åldern blir ögat mindre flexibelt. Ögat kan därför tydligt se objekt i fjärran, men kämpar för att fokusera på text på nära håll. Som ett resultat börjar många bära läsglasögon.


Problemet med läsglasögon är att även om du kommer att kunna se saker som är nära dig, kommer landmärkena i horisonten att verka lite diffusa. Det är här vikbara glasögon kommer in. Med de bästa hopfällbara läsglasögonen kan du läsa en meny, en karta, en skylt, vad det än är. Efter kan du enkelt låta ramarna glida av näsan, vika ihop dem, lägga dem i fickan och beundra utsikten.


Glasögonen förblir säkra i fickan eller väskan tills du behöver dem nästa gång, när du snabbt kan ta på dem igen när du behöver. Vikbara glasögon är därför en underbar lösning för att ge läsglasögonbärare mer flexibilitet.


För de som inte gillar glasögon:

Det finns många som kanske bara behöver glasögon för att se specifika saker. Såsom text på nära håll, eller att se långt borta. Det finns också många av dessa människor som ogillar att använda glasögon och som kommer att anstränga sig mycket för att undvika dem. I det här fallet är det möjligt att köpa varifokala kontaktlinser som ger dig flexibiliteten att fokusera på olika avstånd. Det innebär att människor kan se tydligt utan att behöva anpassa sig till glasögonramar som de kanske inte känner sig bekväma med. Kontaktlinser kan emellertid vara rätt, men den bättre lösningen är definitivt vikbara glasögon.


Med vikbara glasögon kan de som inte känner sig självsäkra i glasögonen eller inte gillar känslan av att bära dem snabbt ta bort glasögonen när de inte behöver dem. Till exempel om går du ut på en middag och känner dig mer säker utan glasögon, men du måste läsa menyn. Då kan du enkelt ta fram dina fantastiska vikbara glasögon ur fickan eller väskan, ta på dem, välj vad du vill äta och göm dem sedan igen som om inget har hänt! Då kan du njuta av resten av kvällen utan att känna dig självmedveten för dina glasögon och utan att ha missläst menyn.


För fashionistorna där ute:

Det är sant att glasögon kan vara ett mode statement i sig. Det finns hundratals designermärken som erbjuds. Men ibland gillar vi att visa upp vår modekänsla utan att våra glasögon får uppmärksamhet. I det här fallet är vikbara glasögonramar perfekta. Du kan hitta designerramar som Ray-Ban hopfällbara glasögon, men när du tar av dem är den verkliga förmånen att vikglasögonen passar snyggt i din designer kostym eller väska. När glasögon väl har gömts iväg bekvämt kan du göra ett riktigt mode statement med din perfekt samordnade outfit och ändå hålla dina glasögon till hands, i alla fall.


För idrottsmän som bär glasögon:

Vikbara glasögon används oftast av dem som behöver dem för att läsa. Men behovet av läsglasögon kan slå till när som helst. I den här situationen har många blivit kända för att använda en väns glasögon eller be någon läsa upp saker för dem. Du behöver inte längre använda dig av detta när du har ett par vikbara glasögon. Även när du ger dig ut på en löprunda eller cykeltur kan du lägga glasögonen i fickan. De är så lätta att du inte behöver oroa dig för att de saktar ner dig! Om du slutar i mitten av träningen för att kontrollera anvisningarna kan du ta ut dina kompakta läsglasögon med fodral och läsa kartan eller skyltarna.


Det är också möjligt att hitta vikbara solglasögon med polariserade glas. Dessa har använts i sportvärlden av bergsklättrare, som växlar mellan glasögon när de passerar in och ut ur skuggiga fläckar på klipporna. När de väl har använt glasögonen kan de säkert placera de kompakta hopfällbara glasögonen med fodralet tillbaka i fickan och inte oroa sig för att de får repor.


Hur fungerar vikbara glasögon?

Hemligheten medvikbara glasögon ligger i deras miniatyrramsgångjärn. Det finns några i skalmarna och andra vid näsbryggan. För att minska repor på glasen fälls dessa glasögon utåt, till skillnad från alla andra ramar. Skalmarna sitter sedan bekvämt i mitten av vecket för att undvika slitage på tryckpunkter, vilket potentiellt kan leda till en lösare passform eller svagare gångjärn.


Bästa vikbara läsglasögon

Varumärket vi rekommenderar är Persol, som råkar vara den mest kända märket för vikbara glasögon. Den bästa modellen Persol-hopfällbara glasögon är PO9714, som finns i antingen brun Havana eller svarta ramar. Vikbara glasögonramar är gjorda av slitstark plast som ger ett elegant och modernt utseende. Ramdesignen är otroligt ikonisk för varumärket och har nyligen utvecklats för att bli ännu tunnare, mindre och lättare för att verkligen optimera vikningssystemet. Du kan sätta in alla receptglas från vårt breda urval i ramarna för att säkerställa både tydlighet och synlighet. Du kan också hitta en rad olika färgtoner och beläggningar på vår hemsida, till exempel blockering av blått ljus och reptålighet.


Vikbara glasögon med SmartBuyGlasses

Så vad väntar du på? Bläddra i vårt urval nu för att hitta de bästa vikbara glasögonen för dig. På SmartBuyGlasses är vi stolta över att dela vårt tvirtuella prova på verktyg så att du kan se dig själv i ramarna innan du förbinder dig att köpa. Vi ger dig fortfarande 100 dagar på dig att returnera glasögonen om du ändrar dig. Du kan också dra nytta av vår 24 månaders garanti och prismatchgaranti.