Home/Glasögon/Halv Ram
Grid banner
Filtrera & Sortera

Glasögon Med Halv Ram

2,049
  • Blåljusglasögon
  • Progressiva
  • Värde kollektion
  • Nyhet
  • Virtuell Prova-På
  • Klara bågar
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
I lager
Nyhet
Virtuell Prova-På
Värde kollektion
Kön
Barn
Dam
Herr
Rea
Outlet
Utförsäljning
Märke
Populära Märken
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Blå
Brun
Burgundy
Genomskinlig
Grå
Grön
Gul
Guld
Gunmetal
Lila
Mönster
Orange
Regnbåge
Rosa
Roséguld
Röd
Silver
Svart
Tortoise
Vit
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
XL
45 mm69 mm
Pris
189 kr14686 kr

Glasögon Med Halv Ram

Hos SmartBuyGlasses hittar du glasögon med halv båge för dam och herr till överkomliga priser från de mest exklusiva designermärkena. Handla dina nya halvbågsglasögon med trygghet från vår bästa prisgaranti, och använd vårt geniala verktyg för virtuell provning för att prova flera olika par bekvämt från ditt eget hem!

 

Vad är glasögon med halv ram?

Glasögon med halv ram är klassiska och eleganta, och håller stilen med tiden. De är utmärksa om du önskar något nätt och stilrent snarare än ett par tjockare ramar, men om du ändå inte vill ha den ordentligt minimala looken som med ett par bågar utan ram. Ett par glasögon med halv ram kombinerar den enkla designen hos ett par ramlösa bågar med styrkan från bågar med hel ram.

 

Glasögon med halv ram har bara den övre delen av glasen är täckta, medan den nedre delen är oskyddad. Mindre vanliga, men som också omfattas av definitionen av halvbågsglasögon, är ramar där den nedre delen är täckt, men där den övre delen av ramen är synlig. Tack vare sin lätta design är de idealiska för alla som föredrar att bära något bekvämt utan att behöva komprimissa med stilen.

 

Halvbågsglasögon kompletterar din mångsidiga personlighet och ger uttryck för din anpassningsförmåga. Bågar med halv ram har det raffinerade utseendet hos glasögon med hel ram men passar lika bra i avslappnade miljöer. Det är därför de är ett anpassningsbart tillbehör som passar i alla miljöer.

 

Är bågar med halv ram inne?

Även om de tidigare kanske har varit en av de mest uppstickande glasögontrenderna, är halvbågsglasögon nu i framkant bland de populära stilar som glasögonbärare väljer. Plast och metall är de vanligaste materialen för glasögon med halv ram. Svarta halvbågslösa glasögon är mer dramatiska och framträdande, vilket gör dem idealiska för personer som söker ett trendigt val i en anpassningsbar färg. En annan fashionabel variant på trenden är halvbågsglasögon i färg, som garanterat väcker intresse.

 

Skapa en mer elegant look med halvbågsglasögon med metallbågar. Med en subtil färg kan du få till samma look som med ett par bågar utam ram, men de ger dig mer hållbarhet och skydd för dina glas.

 

Få det bästa av två världar med ett par glasögon med halv ram och framhäv din look på bästa sätt!