Home/Glasögon/Clip on
Grid banner
Filtrera & Sortera

Clip-On Glasögon

410
  • Blåljusglasögon
  • Progressiva
  • Värde kollektion
  • Nyhet
  • Virtuell Prova-På
  • Klara bågar
1-59 av 410 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
I lager
Nyhet
Virtuell Prova-På
Värde kollektion
Kön
Barn
Dam
Herr
Rea
Outlet
Utförsäljning
Märke
Populära Märken
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Blå
Brun
Burgundy
Genomskinlig
Glitter
Grå
Grön
Gul
Guld
Lila
Mönster
Rosa
Roséguld
Röd
Silver
Svart
Tortoise
Tvåtonad
Vit
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
XL
44 mm67 mm
Pris
290 kr6608 kr

Clip-On Glasögon

Glasögon med clip-on solglas är de mest mångsida par bågar du kan ha. Med dessa multifunktionella glasögon kan du skydda dina ögon från skadliga UV-strålar när du vill utan att behöva bära ett par extra solglasögon med dig. Med ett enda klick med clip-on till din glasögon förvandlas din receptbelagda glasögon snabbt och enkelt till ett par solglasögon. 

 

Om du är ute efter det bästa priset kan du kolla in SmartBuy Collection’s kollektion av clip-on glasögon. Vi erbjuder receptbelagda glasögon med fyra olika sorters clip-ons så du kan vara redo för varje tillfälle. Clip-on glasögon är ett enklare alternativ till receptbelagda solglasögon och ger dig det bästa av två världar. För dig vill ha en mer sofistikerad look har Emporio Armani snygga glasögon med clip-on. Känn dig stilfull i ett par clip-on solglasögon från lyxiga Armani. Oavsett om du är ute efter ett par rektangulära eller ovala glasögon kommer du hitta ett par som passar dig alldeles perfekt.

 

Hur fungerar ett par clip-on glasögon?

Clip-on-glasögon finns i alla former och storlekar och erbjuder en mängd olika färgade glas att välja mellan. Istället för en enda ram kommer clip-on receptbelagda glasögon tillsammans med dina vanliga glasögon som du kan ha på dig varje dag från hemmet till kontoret. På Vision Direct erbjuder vi pålitliga och robusta clip-on glasögon som håller länge. Clip-on-bågarna fästs helt enkelt på dina glasögon med hjälp av magneter eller fysiska clips. Med ett enkelt klick är dina clip-on glas för glasögon redo att användas. 

 

Hos oss erbjuder vi clip-on glasögon i flera former, storlekar och en mängd olika färgade glas för dig att välja mellan. Istället för en enda båge kommer dina nya receptbelagda glasögon med clip-on att vara dina vanliga glasögon som du kan ha på dig varje dag från hemmet till kontoret. SmartBuyGlasses erbjuder pålitliga och robusta clip-on glasögon som håller i längden. Clip-on bågarna fäster du enkelt på dina glasögon med hjälp av dess magnet eller fysiska clips. Med ett enkelt klick är dina nya clip-on glas för glasögonen redo för dig att möta solen.

 

Är clip-on glasögon bra?

Glasögon med clips är ett utmärkt val för dig som letar efter en båge för flera tillfällen. Med dessa härliga och mångsidiga glasögon är du redo för att möta vardagen, fritiden och semestern utan att behöva bära med dig flera olika par. Med ny teknik ger clip-on glasögon dig inte längre det där tjocka och klumpiga utseendet som tidigare, utan en elegant och sofistikerad look som passar alla.

 

Oavsett om du handlar till dig själv eller letar eter ett par clip-on glasögon till dina barn har SmartBuyGlasses allt du behöver!