Filtrera & Sortera

Clip-On solglasögon

156
  • Nyhet
  • Recept
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 156 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
I lager
Nyhet
Värde kollektion
Kön
Barn
Dam
Herr
Rea
Outlet
Utförsäljning
Märke
Populära Märken
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Blå
Brun
Genomskinlig
Grå
Grön
Guld
Gunmetal
Lila
Orange
Rosa
Roséguld
Röd
Silver
Svart
Tortoise
Glas nyans
Blå
Brun
Grå
Grön
Lila
Rosa
Röd
Silver
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
XL
42 mm64 mm
Pris
256 kr2070 kr

Clip-On solglasögon

Solglasögon med clips är exakt vad det låter som. De kläms enkelt fast på dina nuvarande vanliga glasögon och är ett föremål som inte bara fyller en funktion i sig självt utan också ger ett mervärde till dina nuvarande glasögon i form av ett par solglasögon.

 

Är clip-on solglasögon bra?

Solglasögon med clips för vanliga glasögon fungerar lika bra som de vanliga solglasögonen som vi alla är vana vid och litar på. Så länge du har rätt passform och solglasögonen täcker hela glasögonglaset ger de fullt skydd mot solens skadliga UV-strålar

 

Ett av de största bekymren med solglasögon med clip-on är risken för repor på glasögonlinserna under glasögonen. Vårt sortiment av solglasögon med clips har skyddshylsor på clipsen för att hålla glasen under dem säkra och oskadade. 

 

How to choose clip-on sunglasses

Om du funderar på att skaffa solglasögon med clips behöver du se till att du väljer rätt storlek för att maximera det skydd som de ger. Om du inte mäter dina nuvarande bågar och hamnar med clip-on-solglasögon som inte täcker hela glaset kommer dina ögon inte att skyddas fullt ut, vilket kan leda till allvarliga ögonhälsoproblem. Titta på vår storleksguide för att lindra eventuella tvivel om att mäta dina vanliga glasögon på rätt sätt. 

 

Om du är osäker på vilken look du ska välja kan du kolla om något av dina favoritmärken erbjuder solglasögon med clips. Hos SmartBuyGlasses hittar du alternativ från några av branschens främsta tillverkare som Ray-Ban, Persol och Montana.Hur man använder solglasögon med clips

Möjligheten att förvandla dina vanliga glasögon till ett par receptbelagda solglasögon när det passar dig är den mest tilltalande aspekten av clip-on solglasögon, men vissa undrar fortfarande vad det bästa sättet att använda dem är! Det är verkligen lika enkelt som namnet får dem att låta. Allt du behöver göra är att sätta på dem när du känner att du behöver det extra skydd som vanliga solglasögon med clips kan ge, så är du redo för solen!