Grid banner
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
Alla Märken
Sport
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Genomskinlig
Grå
Grön
Gul
Guld
Lila
Orange
Rosa
Röd
Silver
Svart
Tortoise
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
XS
S
M
L
XL
38 mm69 mm
Pris
197 kr22492 kr

Herrsolglasögon

Att hitta det perfekta paret herr solglasögon har aldrig varit enklare.

 

På SmartBuyGlasses vet vi att det finns mycket information om herr solglasögon och vad man ska leta efter i nya bågar och glas för att hitta det bästa paret till din ansiktsform. Och det är bara innan du ens kan överväga egenskaper som material, säkerhet, storlek och stil.

 

Därför finns vi här. När du shoppar herr solglasögon hos oss, ser du inte bara vår exklusiva kollektion av populära, stiliga herr solglasögon utan du kan också hitta många olika lyxmärken som Gucci och Ray-Ban herr solglasögon.

 

Du drar nytta av vår kunskap från att ha sålt glasögon och solglasögon i över 15 år, med passion och målet att erbjuda de bästa, kvalitetsglasögonen till de bästa priserna.

 

Vår kollektion av herr solglasögon har med precision skapats för att erbjuda många olika solglasögon som reflekterar individuell stil, storlek och ansiktsform, säkerhet och skyddsglasögon såsom blåljus glasögon och polariserade solglasögon som blockerar uv strålar. Allt för att möta just dina behov och recept.

 

När du shoppar herr solglasögon på i vår onlinebutik filtrerar du enkelt för att hitta det som passar dig, kanske letar du efter en specifik färg, märke eller form?

 

Använd vårt verktyg Virtuell Prova-På för att testa designer solglasögon direkt hemifrån och se om färgen, materialet och stilen passar ditt ansikte.

 

Den bästa delen? Du kan bläddra, testa och köpa herr solglasögon (och dam solglasögon, allt från tryggheten och komforten av ditt egna hem. Du får de bekvämt levererade direkt hem till din dörr av våra pålitliga budfirmor efter 5-8 arbetsdagar (lite längre tid för specialanpassade produkter).

 

Hur väljer man rätt herr solglasögon?

Alla ansikten och ögon är underbart unika och dessa individuella egenskaper är vad som formar vår personliga stil. När du köper herr solglasögon finns det attribut som hjälper dig att balansera, maximera eller till och med dölja (om det är det du vill) vissa drag i ditt ansikte.

 

När du shoppar för herr solglasögon, överväg vad som passar din ansiktsform. Även om alla ansikten är unika faller vi oftast under en av fyra kategorier av ansiktsform: rund, oval, fyrkantig eller hjärtformad. Att förstå din ansiktsform - och vad du gillar eller inte gillar med det - är ett bra sätt att börja definiera vilka solglasögon du vill ha. Det kommer hjälpa dig fatta ett informerat beslut om saker som bågarnas bredd, stil och om vissa lättviktsmaterial som titanium kan passa ditt ansikte bättre än tjockare material som trä och polykarbonat.

 

Vi har en användbar guide för att hjälpa dig avgöra vilken ansiktsform du har, men här är en snabb genomgång:

 

Ovala ansikten har en smalare panna och haka med bredare käkben. Glasögon som typiskt passar dessa ansikten inkluderar cat eye bågar, bågar med utsmyckningar och standard (inte oversized) bågar.

Fyrkantiga ansikten har en synlig käklinje och käkben med en bred panna. De kan verkligen rocka i ett par retro bågar med runda och ovala formar.

Runda ansikten har en mjuk haka, runda kinder och bred panna. Wayfarer bågar ser fantastiska ut på runda ansikten, såväl som glasögon med rektangulära glas och ljus färger.

Hjärtformade ansikten har en bred panna med höga kindben och smalare käkben. Bågar som är wraparound eller Wayfarer passar alla hjärtformade ansikten.

 

Kompletter din stil med ett par solglasögon

SmartBuyGlasses mål är att hjälpa människor över hela världen att upptäcka och uttrycka sin personliga stil genom att experimentera med olika bågar och glas.

 

Vår exklusiva kollektion ger dig prisvärda solglasögon från över 180 designermärken och innehåller allt ifrån klassiska bågar till de trendiga retro bågarna. Solglasögon är inte bara en funktionell accessoar - de kan reflektera din personlighet och stil. Så var inte orolig över att du behöver matcha dem med dina kläder eller tona ner dem för att följa de senaste trenderna - det bästa sättet att välja solglasögon för herr är att välja det paret som du älskar och som får dig att känna dig snygg.

 

Var kan jag hitta solglasögon nära mig?

På SmartBuyGlasses jobbar vi hårt för att göra det enkelt, snabbt och roligt att shoppa många olika herr solglasögon. Vi lovar att den svåraste delen kommer vara att avgöra hur många solglasögon du vill köpa!

 

Allt du behöver för att börja din beställning är ett uppdaterat recept och pupillavstånd. Om du har frågor om solglasögon eller recept när du handlar, kan du fråga en av våra behjälpliga lokala optiker partner online via pop-up chatten.

 

Vi erbjuder gratis frakt på alla beställningar över 570 kr - överallt i världen, inklusive APO/FPO millitäradresser. Så fort de har lämnat vårt lager bör du ha dina nya solglasögon inom 5-8 arbetsdagar.

 

När du shoppar herr solglasögon hos oss, vill vi att du ska känna dig trygg med ditt nya köp. Det är därför (så länge dina solglasögon är oanvända och i originalförpackning) vi erbjuder full återbetalning eller byte inom 100 dagar - inklusive solglasögon med styrka.

 

Vi erbjuder dessutom en exklusiv 24-månader garanti på alla tillverkningsfel, gäller alla våra solglasögon och glasögon (3 månader för kontaktlinser). Dessutom, vår bästa-pris garanti betyder att om du hittar ett lägre pris någon annanstans inom 14 dagar från ditt köp, slår vi det med 20 kr!

 

För att hitta de perfekta herr solglasögonen, besök SmartBuyGlasses online idag!