Filtrera & Sortera

Oakley solglasögon

997
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 997 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Oakley
Alla Märken
Sport
Kollektion
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Guld
Lila
Röd
Silver
Svart
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
XL
48 mm69 mm
Pris
586 kr3920 kr

Oakley solglasögon

Under de senaste decennierna har Oakley etablerat sig som en av de världsledande tillverkarna av sport och prestanda glasögon.

 

Synonymt med sport, perfektion och stil, Oakley glasögon är direkt igenkända och är normalt förekommande bland professionella atleter, idrottsmän och kvinnor i utomhussport, både på och utanför planen.

 

Från golf till kricket och basketboll, cykling till surfning och bergsklättring, sandiga platser till snö: Oakley håller dina ögon skyddade.

 

Vilka typer av glasögon erbjuder Oakley?

Oakley är som mest kända för sina polariserade solglasögon men de erbjuder ett stort urval av glasögon för att möta alla optiska behov.

 

De tre primära typer av Oakley glasögon är solglasögon, glasögon med styrka och skyddsglasögon. På SmartBuyglasses säljer vi endast Oakley solglasögon och glasögon.

 

Oakleys hängivenhet till prestanda-baserat skydd för ögon är tydligt i deras utbud av bågar som passar olika miljöer. När du hoppar Oakley, kommer du se alla olika typer av exklusiva innovativa designer som bridge blockers, side shields och wraparound bågar.

 

Oavsett om du letar efter hög prestanda i dina nya solglasögon eller om du bara vill ha ett par riktiga kvalitets solglasögon, hittar du enkelt vad du vill ha i deras unika, visionära design.

 

Vår kollektion av över 80,000 designerglasögon gör det lätt att hitta vad just du vill ha, och med våra enkla filter begränsar du utbudet till vad du tycker är viktigt.

 

Tack vare den moderna teknologin kan du dessutom testa alla Oakley solglasögon med vårt fantastiska verktyg “Virtuell Prova-På”. Detta låter dig testa alla stilar innan du bestämmer dig för vad du vill köpa.

 

När du köper Oakley från oss är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg med ditt köp. Därför erbjuder vi full återbetalning eller byte inom 100 dagar (så länge dina glasögon är oanvända och i originalförpackning) - inklusive glasögon med styrka.

 

Vi erbjuder dessutom en exklusiv 24-månader garanti på alla tillverkningsfel för alla våra solglasögon och glasögon (3 månader för kontaktlinser). Som om inte det vore nog har vi också en bästa-priset garanti, det betyder att om du hittar ett bättre pris inom 14 dagar från ditt köp slår vi det priset med 20 kr!

 

Vilka glas kan användas i Oakley bågar?

Oakley bågar kan anpassas med nästan alla glas. När du köper Oakley solglasögon kan du välja att ha det klassiska klara glaset eller välja att lägga till ditt recept i kassan, det finns också tillägg som blåljus, polarisering och spegelglas.

 

Tillsammans med ditt recept, vad glasögonen ska användas för och i vilken miljö spelar en stor roll när du väljer ytbehandlingar. Om du spenderar större del av dagen inomhus, är det alltid bra att lägga till polariserade glas.

 

Om du har frågor om ditt recept finns våra lokala optiker redo för att hjälpa dig. Börja chatta med dem genom att öppna pop-up chatten längst ner i högra hörnet på webbsidan.

 

Läs gärna mer om Oakley glas och tekniken bakom på vårt optiska centrum här.

 

Var kan jag köpa Oakley solglasögon nära mig?

Vi har jobbat hårt för att göra det roligt, snabbt och enkelt att shoppa solglasögon online. Det svåraste kommer att vara att bestämma vilket par som passar just dig!

 

Allt du behöver göra för att påbörja beställningen är att ha ett uppdaterat glasögonrecept och ditt pupillavstånd. Du kan enkelt beställa dina nya Oakley solglasögon på datorn, mobilen, surfplattan eller andra enheter med internet.

 

På vår hemsida kan du sortera bland vårt stora utbud av designer solglasögon, filtrera bland märken (t.ex. Oakley) eller hitta ditt favoritmärke i drop-down menyn.

 

När du hittat det perfekta paret Oakley solglasögon, lägg till bågarna i kassan, ladda upp ditt recept och välj vilka tillägg du önskar, som t.ex. polarisering eller blåljus.

 

Vi kommer sen ta hand om din beställning och om du har valt ett av alla par Oakley solglasögon som vi har på lager och beroende på vilka tillägg du valt kommer de vara på väg hem till dig inom 2-4 arbetsdagar.

 

Vi erbjuder dessutom gratis frakt för alla beställningar över 570 kr varsomhelst i världen, inklusive APO/FPO militäradresser. Så fort de har lämnat vårt lager får du ett mejl med spårning informationen och bör ha dina nya Oakley solglasögon inom 5-8 arbetsdagar.

 

När du shoppar Oakley från oss, kommer du inte bara se bra ut, utan känna dig fantastisk. Beställ nu.