Home/Glasögon/Utan ram
Grid banner
Filtrera & Sortera

Glasögon Utan Ram

592
  • Blåljusglasögon
  • Progressiva
  • Värde kollektion
  • Nyhet
  • Virtuell Prova-På
  • Klara bågar
1-59 av 592 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
I lager
Nyhet
Virtuell Prova-På
Värde kollektion
Kön
Dam
Herr
Rea
Outlet
Utförsäljning
Märke
Populära Märken
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Blå
Brun
Burgundy
Genomskinlig
Grå
Grön
Gul
Guld
Gunmetal
Lila
Orange
Rosa
Roséguld
Röd
Silver
Svart
Tortoise
Vit
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
XL
44 mm69 mm
Pris
315 kr68315 kr

Glasögon Utan Ram

Glasögon utan ram ger en tidlös, minimalistisk design so inte överväldigar ditt ansikte med för mycket mönster, design eller form. Varje typ av glasögon passar för olika stilar och olika personer, så om du är ute efter ett par något mer subtilt som ger en professionel look än ett par stora, färgglada bågar bör du satsa på ett par glasögon utan ram.

 

Är ramlösa glasögon inne?

Receptbelagda glasögon utan ram är både snyggt och elegant och fortsätter att bli allt mer populärt. Den här typen av glasögon ger en clean look, men erbjuder också en fjäderlätt design för ökad komfort. Särskilt för dem som bär sina glasögon hela dagen. Glasögon utan ram är oftast gjorda av de lättaste moderna materialen som t.ex. titan, för att anpassa hela designen.

 

Inget är så coolt som självförtroende. Glasögon utan ram är perfekta för de som vågar dra uppmärksamhet till sina ögon snarare än glasögonens ram. Av samma anledning anses ibland att randlösa glasögon får människor att framstå som mer pålitliga. 

 

Hur rengör man ett par glasögon utan ram?

Naturligtvis vill man se till att hålla sina glasögon rena och undvika att de blir smutsiga. Hela tjusningen med glasögon utan ram är trots allt att uppnå en clean look, så smuts och märken hör inte hemma på glasen.

 

Det enklast sättet att hålla glasen fria från smuts är att använda en mikrofiberduk som inte riskerar att repa glaset. Du bör också aldrig vila med dina glasögon och om möjligt förvara dem i ett ordentligt och robust fodral när du inte använder den. Om det finns smuts och smågrus på glaset kan detta orsaka repor, så vi rekommenderar att du sköljer dem under kallt vatten innan du torkar dem. 

 

Vem passar glasögon utan ram?

Tack vare det minimaliska elementet i glasögon utan ram är de en av de mest mångsidiga glasögonstilarna som finns. Istället för att konkurrera med dina drag eller kläder tenderar de att smälta i och kan lätt matchas med vilken stil eller outfit som helst. Upptäck hela vårt sortiment av ramlösa glasögon med vårt smidiga verktyg för att prova glasögonen virtuellt.