Filtrera & Sortera

Runda Solglasögon

1,175
  • Virtuell Prova-På
  • Nyhet
  • Bästsäljare
  • Recept
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 1175 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
I lager
Nyhet
Virtuell Prova-På
Värde kollektion
Kön
Barn
Dam
Herr
Rea
Outlet
Utförsäljning
Märke
Populära Märken
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Blå
Brun
Burgundy
Genomskinlig
Grå
Grön
Gul
Guld
Gunmetal
Lila
Mönster
Orange
Regnbåge
Rosa
Roséguld
Röd
Silver
Svart
Tortoise
Tvåtonad
Vit
Glas nyans
Blå
Brun
Genomskinlig
Grå
Grön
Gul
Guld
Lila
Orange
Rosa
Röd
Silver
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
XS
S
M
L
XL
38 mm67 mm
Pris
389 kr20537 kr

Runda Solglasögon

Runda solglasögon är en tidlös form som har blivit extra populär igen de senaste åren. Tack vare John Lennon blev dessa solglasögon mycket populära. Solglasögon runda tenderar att smickra de flesta ansiktstyper, även runda! SmartBuyGlasses USA erbjuder ett brett utbud av runda solglasögon som du kan välja mellan. De finns i många olika stilar, färger och ramar för att matcha många olika personligheter. Om du letar efter ett par Ray-Ban runda solglasögon, kolla in Ray-Ban RB2447NM. De kommer i en snygg svart med fantastiska blå linser för att ge dig ett fantastiskt utseende den här säsongen. För dem som vill ha runda solglasögon vintage, kör på Ray-Ban RB3532. De lilafärgade glasen med den bruna ramen ger dig en unik stil.


Runda Solglasögon Herr och Runda Solglasögon Dam

På vår hemsida SmartBuyGlasses Sverige hittar du alla de bästa runda solglasögonen för både män och kvinnor. Glasögonen är tillverkad av premiummaterial och med UV-skydd och reflexbeständiga glas och reptåliga ramar. Med ett köp hos oss kommer dina ögons hälsa aldrig att äventyras. Du kan även enkelt lägga till recept i dina runda solglasögon. Kolla in hundratals runda solglasögonstilar från märken som Burberry, Marc Jacobs och Versace. Många letar idag efter stora runda solglasögon för att imitera en Jackie Ohh stil, är du också en av dem? Då kanske dessa Ray-Ban RB4098 är solglasögonen för dig!


Något som är väldigt populärt just nu är runda solglasögon spegelglas. De populäraste runda ramarna med spegelglas hos SmartBuyglasses är Ray-Ban RB3447 och Ray-Ban Folding. Spegelglas ger den extra touchen på din look och ger en snygg spegelblank yta som även kan ge dig snygga reflekterande bilder! Men det är inte bara snyggt utan även funktionellt. Speglade glas reflekterar mer ljus än normalt tonade glas, så de är särskilt användbara i de miljöer där det kan finnas en hel del ljus som reflekteras in i ögat från diverse ytor, som snö och vatten. Av denna anledning har speglade glas blivit populära inom extremsporter och en rad andra utomhusaktiviteter. Du kan läsa mer om spegelglas här.