Grid banner
1-59 av 716 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • BOSS
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
XL
46 mm60 mm
Pris
449 kr4293 kr

BOSS Glasögon

Det tyska lyx modehuset Hugo Boss förknippas med elegans, high-fashion och lyx. Men innan dom kom dit började deras historia med att göra uniformer under andra världskriget till nazi partiet. Men när Hugo Boss gick bort 1948 tog hans svärson Eugen Holy över som tog avstånd från deras tidigare ideologier och började forma märket som vi känner till idag. 1950 tog BOSS emot deras första kostym beställning och började då övergå till att tillverka kostymer. 1970 så skapades den första märkeskostymen och blev ett registrerat varumärke 1977. Deras framgångar följde tätt efter det med tajta samarbeten inom motorsport, golf och tennis. Idag är BOSS känt och beundrat världen över för sina kollektioner för både män och kvinnor.


BOSS lanserade sina första licensierade Hugo Boss solglasögon 1989 och har levt vidare sen dess. BOSS glasögon uttrycker en elegant estetik och kommer med en innovativ design. Den sofistikerade karaktären kombineras av högteknologiska material med detaljerade detaljer. Hos SmartBuyGlasses har vi det bästa urvalet av Boss by Hugo Boss glasögon online. Med vår prisgaranti garanterar vi att du hittar de lägsta priserna på nätet här!


Hugo Boss Glasögon Dam

Hugo Boss glasögon för kvinnor präglar en subtil feminin form med raffinerade färger. Det speglar en hög elegans som möter det moderna. Det finns klara röda, orangea eller blåa ramar att välja, eller hitta ett par moderna transparenta i en mängd olika färger! Letar du efter något subtilt, finns det många svarta ramar att hitta. Rektangulära och runda former är dom mest populära bland Hugo Boss glasögonen hos våra kunder på SmartBuyGlasses. Men det finns flera former att välja på för att hitta det som känns bäst för dig, som cat-eye, fyrkantiga och ovala.


BOSS 0632

Med en båge av Acetate i den mångsidiga färgen svart representerar detta par Boss by Hugo Boss Boss 0632 glasögon ditt ideala par glasögon med både högsta kvalitet såväl som hantverk. Om svarta glasögon inte är din stil så kolla in den bruna tortoise färgen. Bågen kommer med en snygg guldig Hugo Boss detalj på skalmen som adderar en känsla av lyx.


BOSS 0626

Dessa par BOSS 0626 passar såväl på kontoret som i nattlivet. Dessa populära bågar kommer i tre färgen, havana gold, brushed black och brown/black. Havana gold är tortoise inspirerade med en subtil spräcklighet, brushed black har en klassisk svart och brown/black är träinspirerade. Den silvriga skalmen ger en ökad elegans och det kommer aldrig slå fel med dessa bågar!


BOSS 0329

Boss 0329 kommer med bågar av metall. Dom kommer i en matt brun färg med silver skalmar. Det är en klassisk rektangulär form som passar det vardagliga livet. Det är unisex ramar som passar kvinnor såväl som män lika bra. Näskuddarna och metallramen gör att dom sitter kvar på rätt ställe på ett bekvämt sätt.


Hugo Boss Glasögon Herr

Glasögon Hugo Boss herr kombinerar funktionaliteten med smart kvalitet. Det säkerställer en bekväm passform och du kan känna dig trygg i att hitta ett par Hugo Boss glasögon som sitter bekvämt hela dagen. Herr kollektionen erbjuder en tidlös elegant stil som passar bra till arbetet men även till din fritid. Många ramar kommer i svart med alternativ att välja en mer lekfull färg eller mer moderna färger som tortoise.


BOSS 0710

Dessa ramlösa favoriter Boss 0710 är tillverkad av metall. Dom kommer med en silvrig ram med orangea detaljer, en väldigt moderik färgton. Det är ett idealiskt par glasögon om du vill ha några subtila ramar men ändå med moderika detaljer. Det är dom perfekta ramarna för vardagsbruk.


BOSS 0765

Den klassiska svarta rektangulära ramen Boss 0765 är det perfekta paret för kontoret. Ramen har en ljusbrun färg på insidan för en modernare touch som livar upp paret lite. Har du ett jobb där du sitter framför en datorskärm hela dagen, är dessa det perfekta paret med tillägg för blåljusblockering. Om du vill gå för en stil som väcker mer uppmärksamhet välj dom svarta ramarna som har turkosa skalmar!


BOSS 0365

Boss 0365 är en kundfavorit och vi ser varför! Dessa plastramar kommer i två snygga färger, svart eller blå med silvriga smala skalmar. Ett par lite större fyrkantiga helramar. Om du vill se om dom passar ditt ansikte så prova på vårt virtuella verktyg som låter dig prova glasögonen online. Det är en modern ram med en klassisk känsla.


Hugo Boss Glasögon Orange

Kollektionen Boss Orange har visionen att erbjuda en modedriven och avslappnad kollektion för de som vill hitta sin egna stil. Kollektionen passar dig som vill ha en ungdomlig och trendig stil på bågen. Bågarna i den här kollektionen har lekfulla färger, eleganta former och utstrålar karaktär och självsäkerhet. Boss Orange är ett mer prisvänligt, ungdomligt, modernt och sportigt alternativ till Hugo Boss. Både herr- och dammodellerna karaktäriseras med avslappnande och urbana ramar. Det framgångsrika konceptet kallas för “don’t be a square” som har, bland annat, inkluderats av matt och glansig ytbehandling, tvåfärgad acetat samt metalldetaljer.


Hugo Boss Orange glasögon som är mest populära bland våra kunder:

BOSS Orange BO 0146

Boss Orange BO 0146 är ett par glasögon i klassisk stil. Dom passar bra som vardagsglasögon och smälter perfekt in på kontoret. Den här rektangulära ramen för män kommer i en klassisk svart färg men också i en transparent svartrandig färg om du vill ha en mer lekfull stil.


BOSS Orange BO 0201

Boss Orange BO 0201 är ett par moderna unisex glasögon. Dom brunspräckliga ramarna utstrålar karaktär och självsäkerhet och passar inte dig som vill smälta in i omgivningen. Den ovala formen är helt rätt i tiden. Gillar du formen men vill ha dom lite mer diskreta så rekommenderar vi dom bruna ramarna som har den brunspräckliga färgen på skalmarna.


BOSS Orange BO 0173

Boss Orange BO 0173 levereras med kvalitativa bågar av plast. Dom har en svart ram med en vit insida. Ett par mer klassiskt estetiskt utformade, för kvinnor. En rektangulär form som passar perfekt för kontoret. Den vita insidan för ramarna tillför ett lite mer sportigt och lekfullt alternativ till ett par helsvarta rektangulära ramar.


Hur du köper online

Till att börja med, kolla in vår ansiktsforms guide för att hitta vilka ramar som bäst komplimenterar ditt ansikte. SmartBuyGlasses har även ettVirtuellt Prova-På Verktyg så du kan enkelt se online om glasögonen passar dig. Vi har också informativa artiklar i vårt Optiska Centrum och många bra modetips på våran SmartBuyGlasses blogg där du kan hitta svaren på alla frågor du kan ha!


Alla Hugo Boss glasögon från SmartBuyGlasses kommer med en 24-månaders garanti, 100 dagar returrätt och GRATIS frakt. Vi har också bästa-pris garanti för att försäkra dig om att du får det bästa möjliga värdet. Våra inkluderade 1.5mm standardglas har anti-rep och anti-reflekterande skydd, men du kan också uppgradera till andra alternativ som erbjuder UV skydd och blåljusblock.


Du kan handla säkert hos oss på SmartBuyGlasses med VISA/MasterCard/AMEX, PayPal eller betala inom 14 dagar medKlarna .