Home/Glasögon/Fyrkantig
Grid banner
Filtrera & Sortera

Fyrkantiga glasögon

18,389
  • Blåljusglasögon
  • Progressiva
  • Värde kollektion
  • Nyhet
  • Virtuell Prova-På
  • Klara bågar
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
I lager
Nyhet
Virtuell Prova-På
Värde kollektion
Kön
Barn
Dam
Herr
Rea
Billiga glasögon
Outlet
Utförsäljning
Märke
Populära Märken
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Blå
Brun
Burgundy
Genomskinlig
Glitter
Grå
Grön
Gul
Guld
Gunmetal
Lila
Mönster
Orange
Regnbåge
Rosa
Roséguld
Röd
Silver
Svart
Tortoise
Tvåtonad
Vit
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
XS
S
M
L
XL
39 mm69 mm
Pris
98 kr18184 kr

Fyrkantiga glasögon

Hos SmartBuyGlasses erbjuder vi ett stort utbud av fyrkantiga glasögon för att möta allas behov och stilpreferenser. I vårt urval finner du många färger och mönster som sträcker sig från subtila former med en mer diskret look till djärva former som verkligen framhäver den kantiga designen hos denna klassiska bågstil.

 

Även om de har funnits länge har glasögon och solglasögon med stora fyrkantiga glasögon fortsatt varit en av de mer populära lookerna. Oavsett de senaste trenderna inom glasögon kan du alltid lita på att ett par glasögon med fyrkantig båge kommer att ge dig en stilren och skarp stil.

 

Passar fyrkantiga glasögon till runda ansikten?

Like rectangle frames, square glasses balance the overall appearance of your face by adding more defined lines to the soft features associated with round faces. Square frame glasses are also praised for their ability to make round faces appear thinner and longer. If you are unsure if square glasses are the right look for you, simply try out our clever Virtual Try-On tool

 

Precis som rektangulära bågar balanserar fyrkantiga solglasögon och glasögon ut ditt ansikte genom att lägga till mer definierade linjer till de mjuka dragen i runda ansikten. Glasögon med fyrkantig båge är också uppskattade då de får runda ansikten att framstå smalare och längre. Om du är osäker på om fyrkantiga solglasögon och glasögon är rätt look för dig kan du prova flera olika par med vårt smarta virtuella prov-verktyg.

 

Behöver du hjälp med att ta reda på din ansiktsform för att hitta rätt bågar för just din ansiktsform? Ta en titt på vår guide om ansiktsformer för att lära dig allt du behöver veta för att komma igång.

 

Vilken glasögonbåge är den mest populära?

När mode, design och samhälle förändras genom tiderna, förändras även människors behov och stilpreferenser. Med det enorma utbudet av glasögon som finns är det inte förvånande att de mest populära glasögonstilarna ständigt förändras. Glasögon med fyrkantig ram är dock en stil som aldrig tycks att gå ur modet och är ett idealiskt val för dig som föredrar en tidlös men modern look. Fyrkantiga solglasögon och glasögon smälter enkelt in och ger en avslappnad look som enkelt kläs upp för en elegant och sofistikerad look. Du kan dessutom välja ett par fyrkantiga glasögon med transparent båge, som kombinerar den klassiska stilen med en trending touch.