Grid banner
Filtrera & Sortera

Svarta Glasögon

12,045
  • Blåljusglasögon
  • Progressiva
  • Värde kollektion
  • Nyhet
  • Virtuell Prova-På
  • Klara bågar
Filtrera & Sortera
  • Svart
Sortera
Populära val
I lager
Nyhet
Virtuell Prova-På
Värde kollektion
Kön
Barn
Dam
Herr
Rea
Billiga glasögon
Outlet
Utförsäljning
Märke
Populära Märken
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Blå
Brun
Burgundy
Genomskinlig
Glitter
Grå
Grön
Gul
Guld
Gunmetal
Lila
Mönster
Orange
Regnbåge
Rosa
Roséguld
Röd
Silver
Svart
Tortoise
Tvåtonad
Vit
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
XS
S
M
L
XL
38 mm69 mm
Pris
98 kr18184 kr

Svarta Glasögon

Ett par stora svarta glasögon är en tidlös klassiker och faktiskt den mest populära färgen när det kommer till glasögonbågar. Svarta glasögon är även den vanligaste färgen för receptbelagda glasögon för herr, dam och barn. De sträcker sig över årtionden och förblir moderiktiga och aktuella år efter år.

 

Svarta glasögonbågar kommer i många olika former och storlekar. Du kommer garanterat att hitta ett par som passar din ansiktsform och personliga stil.

 

Svarta receptbelagda glasögon passar dessutom till nästan alla plagg i din garderob. Oavsett om du bär dem på jobbet eller på en utekväll ger de dig en elegant och sofistikerad stil. 

 

Varför inte experimentera med din stil och välj ett par glasögon med tjock svart ram för en unik statement look? Eller testa ett par svarta cat-eye-glasögon för en snygg och elegant twist. 

 

Passar svarta glasögonbågar alla?

Svarta glasögon passar utmärkt på, oavsett hud, hår, ögonfärg eller stil. I motsats till ramarna tenderar svarta glasögon att framhäva ögons unika färg.

 

Vem kan bära upp ett par svarta glasögon?

Alla kan bära upp ett par svarta tidlösa glasögon! Dina svarta glasögonbågar kan enkelt matchas med många olika outfits och kommer lyfta fram dina bästa ansiktsdrag. 

 

Till en början kan ett par runda svarta glasögonbågar verka något intensiva, men ju mer du bär dem, desto mer kommer de att växa på dig. Mode och trender inom glasögon och solglasögon må komma och gå, men ett par svarta, klassiska bågar kommer alltid hålla stilen. 

 

Eftersom ett par svarta glasögonbågar är så pass neutrala kan du bära dem i nästan alla tillfällen, oavsett om är på jobbet eller åker iväg på en härlig weekendresa. Ett par svarta, stilrena och moderna bågar kommer alltid vara ett säkert kort.


Kom ihåg att hos SmartBuyGlasses kan du alltid testa bågar med vårt virtuella prova på-verktyg för att försäkra dig om att dina nya favoritbågar passar just dig.