Grid banner
Filtrera & Sortera

Acetat Glasögon

1,094
  • Progressiva
  • Värde kollektion
  • Virtuell Prova-På
  • Klara bågar
1-59 av 1094 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
I lager
Virtuell Prova-På
Värde kollektion
Kön
Barn
Dam
Herr
Rea
Outlet
Utförsäljning
Märke
Populära Märken
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Blå
Brun
Burgundy
Genomskinlig
Grå
Grön
Gul
Guld
Lila
Mönster
Orange
Regnbåge
Rosa
Röd
Silver
Svart
Tortoise
Tvåtonad
Vit
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
42 mm58 mm
Pris
252 kr3870 kr

Acetat Glasögon

Acetat är ett utmärkt material för glasögon tack vare att det är tåligt och inte irriterar huden. Genom skiktning får acetatglasögon olika transparenser och mönster som ger mer djup och detaljrikedom. Dessa unika egenskaper gör dem till ett mer tilltalande alternativ än vanliga plastglasögon.

 

Tack vare tillverkningsprocessen finns acetatglasögonbågar i många färgstarka nyanser och mönster. För en spänannde och fräsch look, kolla in vårt utbud av oranga bågar och bågar med sköldpaddsmönster.

 

Om du vill hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna inom glasögon bör du ta en titt på klara och transparenta glasögonbågar i acetat för en subtil, stilren och ultra-modern look.

 

Acetatglasögon finns i ett flertal olika former och storlekar. Om du har en fyrkantig ansiktsform kan du använda virtuella prova på-verktyg för att se hur du skulle se ut i ett par runda acetatglasögon. Lär dig mer om ansiktsformer och glasögon som framhäver och smickrar din unika drag.

 

Vad är acetatglasögon?

Glasögon i acetat är framtagna med en speciell och unik teknik som omvandlar växtmaterial till ett hållbart, tåligt och plastliknande material. Om du är ute efter ett par eko-vänliga glasögon, är acetat ett utmärkt val! 

 

Vad är det bästa med ett par receptbelagda acetatglasögon? Det växtbaserade materialet som acetat är tillverkat av har hypoallergena egenskaper, vilket gör dem till det perfekta valet för personer med känslig hud.

 

Acetatglasögon är förutom hållbara även lättviktiga, så för dig som är ute efter ett par eko-vänliga, bekväma och lätta glasögon, är acetatglasögon rätt väg att gå.

 

Hur rengör man ett par acetatglasögon?

För att försäkra dig om att dina acetatglasögon alltid är rena och fräscha kan du enkelt tvätta dem hemma med några enkla steg. Med hjälp av varmt vatten, en särskild rengöringsspray och en putsduk kommer dina glasögon att se helt nya ut varje gång du bär dem.

 

Om du vill rengöra dina receptbelagda glas för att få en klar och skarp syn kan du läsa vår artikel om det bästa sättet att göra det.

 

Vare sig ditt nästa köp är ett par acetatbågar för glasögon eller solglasögon, kan du vara säker på att du kommer att hitta ditt nästa favoritpar hos oss på SmartBuyGlasses!