Home/Glasögon/Titanium
Grid banner
Filtrera & Sortera

Glasögon i titan

1,333
  • Blåljusglasögon
  • Progressiva
  • Värde kollektion
  • Nyhet
  • Virtuell Prova-På
  • Klara bågar
1-59 av 1333 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
I lager
Nyhet
Virtuell Prova-På
Värde kollektion
Kön
Dam
Herr
Rea
Outlet
Utförsäljning
Märke
Populära Märken
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Blå
Brun
Burgundy
Genomskinlig
Grå
Grön
Gul
Guld
Gunmetal
Lila
Mönster
Orange
Rosa
Roséguld
Röd
Silver
Svart
Tortoise
Tvåtonad
Vit
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
XS
S
M
L
XL
41 mm65 mm
Pris
420 kr13552 kr

Glasögon i titan

Glasögon i titan använder en titanlegering som är perfekt för vardagsbruk. Det är faktiskt så att titanglasögon har utvecklats genom år av tekniska framsteg inom glasögonvärlden. När du väljer ett par receptbelagda glasögon för att förbättra din syn, se till att välja rätt ramtyp för just din stil och fundera över vilken typ av glas du behöver. 

 

Hur länge håller glasögonbågar av titan?

Även om det finns många olika valmöjligheter när det gäller glasögonens ram är tålighet en viktig faktor att ta hänsyn till när du väljer ram. Eftersom du troligen bär receptbelagda glasögon varje dag kommer de oundvikligen att visa tecken på slitage. De flesta glasögon som är tillverkade av material som acetat och plast kan hålla i ungefär 2 eller 3 år. 

 

Många anser att titan är en av världens mest tåliga, robusta och resistentare material. Om glasögon i titan sköts på rätt sätt kan de hålla längre än sina mindre slitstarka motsvarigheter och göra dig nytta i upp till 10 år. 

 

Titan används främst av tillverkare inom flyg- och bilindustrin. Men glasögonbranschen uppmärksammade detta attraktiva material och det blev snabbt ett av de mest populära rammaterialen för många glasögontrender.

 

Kan man böja glasögonbågar i titan?

Tack vare titanets flexibilitet kan titanglasögon böjas utan att gå sönder.  Glasögonens bågar kan böjas i stor utsträckning och sedan återgå till sin ursprungliga form. Detta gör dem till de säkraste glasögonen att bära och garanterar att de håller länge.

 

Är glasögonbågar i titan värd investeringen?

Trots alla lovord om titanglasögon som du hittar överallt på internet kan de vara lite dyrare än andra alternativ. Hos SmartBuyGlasses hittar du titanglasögon i olika prisklasser, så det finns något för alla, oavsett budget. Välj mellan välkända märken som Oakley titanglasögon eller välja ett par mer prisvärda bågar från SmartBuyCollection.

 

Oavsett om letar efter ett par tidlösa och eleganta glasögon utan bågar i titan eller om du något mer utstickande och djärvt kan du enkelt prova bågarna innan du beställer hem dem med vårt smarta verktyg för att prova glasögonen virtuellt