Grid banner
Filtrera & Sortera

Versace® Solglasögon

379
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 379 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Versace
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Guld
Lila
Orange
Rosa
Röd
Silver
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
XL
45 mm69 mm
Pris
911 kr4774 kr

Versace® Solglasögon

Versace grundades av Gianni Versace 1978 och har varit i framkant av lyx mode i mer än 40 år. Versace är känt i hela modevärlden för sina exklusiva kläder, väskor och accessoarer. Versace solglasögon och glasögon passar varumärkets stil och personlighet, erbjuder bärarna djärva design, livliga färger, och detaljerade utsmyckningar.

 

Medan det italienska modehuset är känt för sina statement-skapande plagg, har Versace solglasögon något för alla. Om du vill sticka ut subtilt, är svarta Versace solglasögon ett perfekt val. Kombinera dem med en chic outfit och du är redo att ta dig an dagen. Versace solglasögon utan ram blir allt mer populära och ger bärare mindre hinder och bättre syn.

 

Versace solglasögon för män finns i olika varianter som erbjuder överlägset skydd mot solens UV-strålar. Versaces runda och ovala solglasögon bör vara en stapelvara i allas samling. Med tidlös design kommer dessa glasögon garanterat att se bra ut säsong efter säsong.

 

Hur mycket kostar Versace-nyanser?

Medan priset på Versace solglasögon kan vara mer premium än andra, mer överkomligt varumärken, de är värda investeringen. Du vet att du får högsta kvalitet när du köper ett par Versace solglasögon. Versaces solglasögon kännetecknas av exklusiva material och den igenkännbara medusa-huvudets logotyp.

 

Är Versace ett bra märke för solglasögon?

Absolut! Ett av de bästa, Versace-solglasögonen tillför inte bara ett lyxelement till din garderob utan erbjuder också överlägset UV-skydd. De kan också tillhandahålla synkorrigering med möjlighet att anpassa och lägga till receptbelagda linser till dina Versace-solglasögon. Versace-bågar kommer i metall, acetat, och plast, som erbjuder hållbarhet och komfort för vardagsbruk.

 

Fördjupa dig i lyx med ett par Versace solglasögon. Lek med olika stilar med vårt Virtuella prova-på verktyg för att se hur Versace solglasögon ser ut på dig innan du köper. Vad väntar du på? Handla idag och hitta ditt nästa extraordinära par!