Grid banner
Filtrera & Sortera

Brun Glasögon

4,429
  • Blåljusglasögon
  • Progressiva
  • Värde kollektion
  • Nyhet
  • Virtuell Prova-På
  • Klara bågar
Filtrera & Sortera
  • Brun
Sortera
Populära val
I lager
Nyhet
Virtuell Prova-På
Värde kollektion
Kön
Barn
Dam
Herr
Rea
Billiga glasögon
Outlet
Utförsäljning
Märke
Populära Märken
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Blå
Brun
Burgundy
Genomskinlig
Glitter
Grå
Grön
Gul
Guld
Gunmetal
Lila
Mönster
Orange
Regnbåge
Rosa
Roséguld
Röd
Silver
Svart
Tortoise
Tvåtonad
Vit
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
XS
S
M
L
XL
39 mm69 mm
Pris
189 kr18184 kr

Brun Glasögon

Bruna glasögon är ett fantastiskt neutralt val som passar till alla hudtoner och kompletterar en mängd olika bågdesigner. De är ett fantastiskt val för professionella miljöer och är vanliga i retrostilar, traditionella stilar och det senaste glasögontrenderna.

 

Mycket liknande svarta glasögon, bruna glasögon går aldrig ur modet. De är snygga och ser bra ut på många människor, men de kommer att passa bättre receptbelagda glasögon val för vissa mer än andra.

 

Ser bruna glasögon bra ut?

Du måste överväga några variabler innan du väljer bruna glasögon eller annan färg. Det är meningslöst att ha ett par härliga bruna glasögonbågar om passformen är obekväm eller bågstilen inte passar din ansiktsform. Titta igenom vår handy ansiktsform guide att upptäcka vilka bågformer som är bäst för dig innan du bestämmer dig för en Färg.

 

Om du är ett fan av den neutrala tonen i bruna glasögon men vill ha något med lite mer effekt, kan du välja brunt tortoise glasögon och visa upp din personlighet med ett udda mönster.

 

Vilken färg på glasögonbågar ska jag ha?

Det finns ett par saker du kan tänka på när du bestämmer dig för om bruna glasögon är något för dig. Den första är hårfärg - vissa typer av glasögon kompletterar vissa hårtoner. När du har hittat ett par som matchar din hårfärg kan du ta din glasögonlook till nästa nivå.

 

Stilguider rekommenderar starkt bruna glasögon för personer med rött hår. Brunt, koppar, sköldpaddsskal och varma neutrala färger återspeglar värmen från din naturliga färg. Om du har mörkblont hår med mörkare undertoner bör du prova att framhäva dina undertoner. Färger som bruna glasögon är ett fantastiskt val för att kompensera för de ljusare tonerna i ditt blonda hår.


Men du behöver inte ta våra förslag som fakta. Oavsett om du vill ha ljusbruna glasögon, bruna tortoise glasögon eller klassiska mörkbruna bågar kan du själv ta reda på om du ser snygg ut med dem! Prova vårt Virtuellaprova-på verktyg för att se bruna glasögon på en selfie innan du köper.