Home/Glasögon/Tortoise
Grid banner
Filtrera & Sortera

Genomskinliga glasögon

9,447
  • Blåljusglasögon
  • Progressiva
  • Värde kollektion
  • Nyhet
  • Virtuell Prova-På
  • Klara bågar
Filtrera & Sortera
  • Tortoise
Sortera
Populära val
I lager
Nyhet
Virtuell Prova-På
Värde kollektion
Kön
Barn
Dam
Herr
Rea
Billiga glasögon
Outlet
Utförsäljning
Märke
Populära Märken
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Blå
Brun
Burgundy
Genomskinlig
Glitter
Grå
Grön
Gul
Guld
Gunmetal
Lila
Mönster
Orange
Regnbåge
Rosa
Roséguld
Röd
Silver
Svart
Tortoise
Tvåtonad
Vit
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
XS
S
M
L
XL
38 mm64 mm
Pris
98 kr12895 kr

Genomskinliga glasögon

Sköldpaddsfärgade glasögon är ett annat färgval för receptbelagda glasögon och solglasögon som aldrig kommer att gå ur tiden. Med traditionella, melerade, bärnstens-, bruna och varma honungnyanser passar denna båge alla utseenden, från dig som bär dem på kontoret eller önskar en snygg båge till vardags.

 

Sköldpaddsglasögonbågar har en unik design med gula, bruna, honung och svarta prickar. Populära modehus och märken som Gucci och Ray-Ban har dock återuppfunnit de sköldpaddsmönstrade glasögon som vi har kommit att älska.

 

Du kan hitta sköldpaddsfärgade glasögon med extravaganta färgkombinationer som blått, lila och rött. Addera en spännande twist med hjälp av livliga och härliga kulörer till dina nya sköldpaddsmönstrade bågar.

 

Är sköldpaddsfärgade glasögon inne?

Sköldpaddsfärgade glasögon kommer alltid att vara på modet, och det finns en bra anledning till det. De mångsidiga varma färgerna och det tilltalande mönstret passar till allt och känns både klassiskt och modernt.

 

Vill du ha koll på alla trender inom glasögonvärlden? Du kan enkelt experimentera med formen på dina glasögon genom att välja cat eye- eller browline-glasögon. Eller prova ett par fyrkantiga glasögon i sköldpaddsskal för att vara extra moderiktig!

 

Vem passar i ett par sköldpaddsfärgade glasögon?

Tack vare mångsidigheten med glasögonbågar i sköldpaddsmönster ser de bra ut och passar alla! Oavsett om du har ljust eller mörkt hår, mörk eller ljus hud, kan du med ramens form och färgval enkelt anpassa dem till din look.

 

Inte helt övertygad? Se själv hur snygg du ser ut i ett par sköldpaddglasögon med hjälp av vårt virtuella prova på-verktyg! Med bara några få enkla steg kan du snabbt prova tusentals glasögon och solglasögon hemma hos dig själv. 

 

När du handlar online hos SmartBuyGlasses handlar du som kund tryggt och enkelt med gratis frakt, bästa pris-garanti och snabb leverans.

 

Vad väntar du på? Upptäck vår kollektion av sköldspaddsfärgade glasögon och se snygg och cool ut året om.