Home/Glasögon/Porsche Design
Grid banner
Filtrera & Sortera

Porsche Design Glasögon

224
1-59 av 224 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Porsche Design
Alla Märken
Kollektion
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
XL
48 mm61 mm
Pris
736 kr5881 kr

Porsche Design Glasögon

Har du glasögon? Gillar du lyxbilar? Tänk om vi sa till dig att du kunde få det bästa av två världar med Porsche-glasögon? Nu kan du njuta av den högklassiga stilen och kvaliteten hos Porsche samtidigt som du får fördelen av klar vision.

 

Är Porsche ett bra märke?

Porsche är ett av världens mest kända och respekterade bilmärken. Varumärket Porsche representerar en lång historia av kvalitet och hantverk, med bilar som ger överlägsen prestanda. Nu erbjuder Porsche designer glasögon kräsna förare en möjlighet att stilfullt utrusta sina bilar med tysk teknik.

 

Dessa förstklassiga Porsche designer glasögon är gjorda av endast de bästa möjliga materialen, som t.ex acetat och metall, för ökad säkerhet och optisk klarhet. Detta gör dem perfekta för dem som vill njuta av en förstklassig körupplevelse utan att bryta banken.

 

Vem tillverkar Porsche bågar?

Hos Porsche kommer hantverk och kvalitet först. För att garantera samma nivå av kompetens under hela produktionsprocessen har Porsche samarbetat med glasögontillverkaren Rodenstock GmbH för att skapa alla receptbelagda Porsche designglasögon.

 

Tillsammans bildar de en perfekt blandning av precisionsteknik. Porsches välkända blick för estetik, och Rodenstock GmbH:s expertis inom konstruktion av bågar, säkerställer de att deras kunder alltid har ett par bågar av Porsche-kvalitet att välja mellan.

 

Är Porsches designer glasögon av god kvalitet?

Porsches glasögon med styrka är tillverkade av kvalitetsmaterial och designade med modern linsteknik för att ge extraordinär klarhet och stabilitet. Med ramar av anodiserad aluminium, rostfritt stål och titan, lyx har aldrig varit så tillgängligt. Oavsett om du letar efter klassiker svart eller guld bågstilar, Porsche Design glasögon ger den perfekta kombinationen av högt mode och funktionalitet.

 

Porsche glasögon är det perfekta tillbehöret för alla med en aktiv livsstil. De är lätta, har högkvalitativa linser och är slagtåliga - vilket innebär att du kommer att kunna se tydligt oavsett vad du gör. Dessutom, eftersom de ser bra ut kan du bära dem även när du inte deltar i sport eller kör bil!

 

Så om du letar efter en bit av lyx i din vardag, handla vår designer sortiment för att upptäcka mer av vad vi erbjuder. Våra priser är oslagbara, så vänta inte - shoppa Porsche-glasögon idag!