Grid banner
Filtrera & Sortera

Märkesglasögon

2,703
  • Blåljusglasögon
  • Progressiva
  • Nyhet
  • Virtuell Prova-På
  • Klara bågar
Exclusive Brands
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
I lager
Nyhet
Virtuell Prova-På
Kön
Barn
Dam
Herr
Rea
Outlet
Utförsäljning
Märke
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Blå
Brun
Burgundy
Genomskinlig
Grå
Grön
Gul
Guld
Gunmetal
Lila
Mönster
Orange
Regnbåge
Rosa
Roséguld
Röd
Silver
Svart
Tortoise
Tvåtonad
Vit
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
XS
S
M
L
XL
39 mm69 mm
Pris
1150 kr68315 kr

Märkesglasögon

Är du ute efter att unna dig ett nytt par lyxiga designerbågar för att förhöja din image och look? Då är ett par exklusiva märkesglasögon en självklar väg att gå. Ett par märkesglasögon är inte bara ett par vanliga receptbelagda glasögon, de är en form av bärbar konst som adderar lite extra lyx och flärd i vardagen.

 

Hos SmartBuyGlasses hittar du de senaste glasögonen från lyxiga designers och välkända modehus. För en klassisk och modern hip hop inspirerad look, varför inte testa ett par Cazal glasögon? Dessa exklusiva glasögon kommer garanterat med en wow-faktor till alla dina outfits.

 

Om du är ute efter ett par lyxiga glasögon som adderar en sofistikerad lyx bör du kika in bågar från Yohji Yamamoto. Dessa stilrena och smakfulla glasögon kommer i ett flertal olika modeller som pilot eller cat eye som passar alla ansiktsformer.


Vilka märkesbågar är bäst?

Det är svårt att säga eftersom alla har olika smaker och preferenser. Naturligtvis är det helt upp till dig att avgöra! Varje modehus berättar varsin historia och har varsin känsla för stil genom hantverk och design. 

 

När du handlar ett par märkesglasögon är det viktigt att göra lite research för att se till att du väljer rätt bågmodell för din ansiktsform. Hos SmartBuyGlasses kan du enkelt och smidigt testa dina nya favoritbågar med vårt virtuella prova på-verktyg för att se hur glasögonen kommer att se ut på dig innan du handlar dina märkesglasögon online hos oss.

 

Vilka designerglasögon bär kändisarna?

Det är ingen nyhet att kändisar också älskar att bära lyxiga märkesglasögon, så vi har därför gjort det tillgängligt för dig att handla hem ett par exklusiva designerbågar! Om du vill bära kändisarnas favorit, bör du kika in modeller från Thierry Lasry. Inspirerade av en den parisiska 80-talsstilen kommer du att känna dig ultra-chic i ett par lyxiga receptbelada glasögon från detta modehus. Håll dig uppdaterad om de senaste modet och trenderna inom glasögon och solglasögonvärlden genom att kika in på vår blogg.

 

Vilken glasögon stil är populärast?

Mode och trender förändras konstant, men att välja en klassisk form så framhäver och smickrar din ansiktsform är alltid en säker väg att gå när du handlar märkesglasögon för dam och herr. Det som passar utmärkt på någon annan kanske inte riktigt passar dina unika ansiktsdrag. Därför är det viktigt att välja ett par märkesbågar som du älskar från start. 


Så, vad väntar du på? Kika in på vår kollektion och handla enkelt hem ditt nästa par märkesglasögon billigt hos oss på SmartBuyGlasses!