Grid banner
Filtrera & Sortera

Svarta solglasögon

12,292
  • Virtuell Prova-På
  • Nyhet
  • Bästsäljare
  • Recept
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
I lager
Nyhet
Virtuell Prova-På
Värde kollektion
Kön
Barn
Dam
Herr
Rea
Billiga glasögon
Outlet
Utförsäljning
Märke
Populära Märken
Alla Märken
Sport
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Blå
Brun
Burgundy
Genomskinlig
Glitter
Grå
Grön
Gul
Guld
Gunmetal
Lila
Mönster
Orange
Regnbåge
Rosa
Roséguld
Röd
Silver
Svart
Tortoise
Tvåtonad
Vit
Glas nyans
Blå
Brun
Genomskinlig
Grå
Grön
Gul
Guld
Lila
Orange
Rosa
Röd
Silver
Svart
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
XS
S
M
L
XL
38 mm69 mm
Pris
158 kr35522 kr

Svarta solglasögon

En tidlös klassiker. Den mest populära solglasögonen är utan tvekan ett par svarta. Svarta solglasögon för dam, herr och barn är alltid ett bra val. De har funnits i årtionden och fortsätter att vara trendiga och moderna år efter år. Svarta solglasögon passar till nästan allt i din garderob. De ger dig en elegant och sofistikerad look samtidigt som de smälter in med olika typer av outfits och miljöer.

 

Svarta solglasögon finns i olika former och storlekar. Du hittar garanterat ett par som passar till just din ansiktsform och personliga stil hos SmartBuyGlasses. Välj ett par svarta fyrkantiga solglasögon om du har ett rundare ansikte. Prova gärna ett par svarta solglasögon med cat eye-båge med hjälp av vårt virtuella prova på-verktyg för en snygg och stilsäker look. 

 

Är svarta solglasögon inne?

Mode och trender för glasögon förändras ständigt, men ett par snygga svarta solglasögon kommer aldrig att gå ur modet eller kännas oaktuella. Ett par traditionella ovala eller rektangulära bågar i glänsande svart med mörka glas är både stilrent och snyggt. Ute efter den ultimata modeaccessoaren? Testa ett par svarta solglasögon från Prada och känn dig extra chic och fashionabel vart du än går.

 

Ska jag köpa svarta eller bruna solglasögon?

Beslutet mellan bruna och svarta ramar är ett svårt beslut att överväga. Personer med mellanbrunt eller mörkt hår passar utmärkt i ett par bruna solglasögon. Svarta solglasögon är däremot idealiska för personer med ljust hår och ljus hy. Kontrasten mellan mörkt och ljust kommer att dra uppmärksamhet till ditt bästa attribut och ansiktsdrag.

 

Hur man stylar svarta solglasögon

En klassisk färg som passar alla. Dina svarta solglasögon kommer nog aldrig att gå ur tiden och framhäver dina bästa ansiktsdrag och attribut. Du kan bära svarta solglasögon till vilken outfit som helst eftersom de är så pass neutrala. Det spelar ingen roll om du är på väg till stranden, i mataffären eller en festival. Ett par svarta solglasögon är så pass diskreta att de alltid kommer till sin rätt.


Shoppa från vårt stora utbud av svarta solglasögon online för snabb frakt och ett garanterat bästa pris!