Home/Solglasögon/Retrosuperfuture
Grid banner
Filtrera & Sortera

Retrosuperfuture Solglasögon

184
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 184 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Retrosuperfuture
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Genomskinlig
Grå
Grön
Gul
Guld
Lila
Rosa
Röd
Silver
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
XL
45 mm69 mm
Pris
708 kr2725 kr

Retrosuperfuture Solglasögon

Retro Super Future

Retro Super Future har kanske inte en jättelång historia som Gucci eller Ray-Ban då de etablerades år 2007, men med alla stora samarbeten och kändiskopplingar så skakar verkligen denna nykomling om i glasögonindustrin. De började med endast tre olika bågar och sedan dess har Retro Super Future expanderat till att inkludera över 20 stycken olika siluetter som alla är stilrika och roliga. Med alla produkter gjorda för hand i Italien kan man vara säker på att Retro Super Future satsar lika mycket på kvalitet och innovation som på mode.

Super Future Solglasögon

Genom grundläggande samarbeten med världskända artister och tillverkare kombinerar Super Future solglasögon form med funktion i ett fräscht och modernt sätt. Ramarna består av tryckta acetater, djärvt experimenterande med både färg och material. Zeiss glasen, tillverkade i samarbete med den kända Tyska glastillverkaren, erbjuder den bästa standarden när det gäller reptålighet och beläggningsvidhäftning vilket resulterar i en produkt som både är hållbar och cool.
Den nya strategin för Super Future solglasögon har uppmärksammats av många a-list beundrare. Kanye West, Beyonce, Lady Gaga och Daft Punk är bara några av de stora namnen att ha anammat Super Future stilen. Bästsäljare inkluderar funkiga Paloma Francis Silver Svart 769 modell, och Flat Top modellen, ett smart beslut oavsett tillfälle. Få Retrosuperfuture-stilen med SmartBuyGlasses Sverige och njut av gratis frakt och två års garanti på alla produkter.