Grid banner
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
I lager
Virtuell Prova-På
Kön
Dam
Herr
Märke
  • Ray-Ban
Populära Märken
Alla Märken
Kollektion
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Guld
Svart
Tortoise
Glas nyans
Blå
Brun
Grå
Grön
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
M
L
49 mm57 mm
Pris
1506 kr2638 kr

Ray-Ban Clubmaster

Ray-Ban solglasögon är ett av de mest kända märkena när det kommer till solglasögon. Ray-Ban startade genom att göra solglasögon till militären och det var då Ray-Ban Aviator föddes. Under 50-talet blev Ray-Ban Wayfarer populära, som innehöll en mycket tjockare plastram med mindre linser än Aviator. Nu var Ray-Ban solglasögon ett känt namn och blev världens ledande solglasögonmärke. 1999 sålde företaget varumärket till det italienska företaget Luxottica Group. Med tiden blev Ray-Ban glasögon mer känt och nya modeller och nya ramar har introducerats och Clubmaster är en stil som har blivit mycket populär. Inspirerad av 50-talet är Ray-Ban Clubmaster solglasögon både vintage och tidlösa med en snygg design som passar ditt inre intellekt. Hitta dina nästa Clubmaster glasögon eller solglasögon hos SmartBuyGlasses.


Ray-Ban Solglasögon Clubmaster

Om du letar efter billiga Clubmaster Ray-Ban har du hamnat rätt hos oss på SmartBuyGlasses, här kan du känna dig trygg att alltid få det bästa priset med vår bästa pris garanti. Alla Ray-Ban glasögon kommer med 2-års garanti och 100 dagar returrätt.


Ray-Ban Clubmaster Herr

Om du letar efter ett par Ray-Ban Clubmaster Classic så är RB3060 solglasögonen för dig. Paret är ett av våra populäraste bågar från herr sortimentet. Om du vill ha solglasögon med styrka kan du enkelt lägga till din styrka vid utcheckningen så du inte längre behöver växla mellan dina vanliga glasögon och solglasögon längre! Vill du ha ett par solglasögon som är vikbara så är RB2176 ett perfekt val, välj mellan blått eller grått glas.


Ray-Ban Clubmaster Dam

Ett av våra mest populära ramar i damkollektionen är ett par Ray-Ban Clubmaster oversized, RB4175. Finns i svart med grönt glas med gulddetaljer och havana med bruna glas och gunmetal detaljer. En annan kundfavorit är ett par i färgen tortoise RB3016 som du kan välja med klara färger på glasen om du gillar att synas. Finns i glasfärgerna blå, grön och ljusgrön/grå och alla har spegelglas.