Filtrera & Sortera

Celine solglasögon

2
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Celine
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
M
XL
51 mm64 mm
Pris
2613 kr4081 kr

Celine solglasögon

Celine solglasögon är en förlängning av företagets redan fantastiska rykte inom modebranschen. Celine är ett franskt  modehus med lyxiga varor som sedan 1996 ägs av LVMH.

 

Celine grundades av sin huvudperson Céline Vipiana 1945. Hon öppnade då sin första butik på 52 rue Malte på de ikoniska gatorna i Paris. Celine var en av de första i sitt slag och ett företag som sysslade med skräddarsydda skor för barn. När märket började bli känt blev det uppmärksammat för sin ursprungliga logotyp som bestod av en röd elefant och skapades av Raymond Peynet.

 

Under 60-talet kom Celines popularitet att ta fart. Även om man fortfarande var långt ifrån att tillverka glasögon var modehuset ändå i fullständig utveckling till att bli ett varumärke som sysslade med alla aspekter av lyxmode, inklusive accessoarer. Man bestämde sig då för att fokusera på sportkläder för kvinnor och experimenterade med väskor, loafers, handskar och andra klädesplagg.

 

Grundaren Céline Viapiana behöll sin position som chefsdesigner ända fram till 1997. Innan hennes karriär tog slut spred företaget sina vingar över hela världen och 1973 öppnades butiker i Monte Carlo, Genève, Hongkong, Lausanne, Toronto och Beverly Hills. Detta bidrog utan tvekan till att modehuset blev mer känt runt om i världen och utvecklades till den starka och välrenommerade lyxvarumärke vi ser idag. Sedan dess har Celine vuxit till en ledande aktör när det gäller parisisk chic stil, oavsett om det gäller lädervaror, solglasögon eller dofter.

Var tillverkas Celines solglasögon?

Både Celine solglasögon och glasögon designas och tillverkas av Thélios på uppdrag av LVMH-koncernen. De ligger vid utkanten av Italiens fantastiska Dolomiter och anses vara experter på tillverkning av glasögon. Deras expertis är betrodd av andra toppmärken som du hittar på vår webbplats och som faller under LVMH:s ägo, inklusive Kenzo och Loewe. Thélios kombinerar det franska varumärkets modearv med det beundransvärda hantverksmässiga italienska hantverk som de specialiserar sig på. Denna vackra harmoni mellan två av Europas mest berömda yrken ger upphov till konstnärliga och kreativa visioner som omvandlas till konkreta produkter som företaget är mer än stolt över att sätta sitt namn på. Det ger dem den lockelse som ett par Celine solglasögon i vintagestil har, samtidigt som de tillämpar den moderna och avancerade teknik som används i dagens glasögontillverkning. En av de mest nedslående aspekterna av utvecklingen kan vara drivkraften mot en hög produktionstakt med minskad prioritering av kvalitet. Celine solglasögon erbjuder båda och har etablerat sig på ett sätt, i samarbete med Thélios, som ger dem en fantastisk möjlighet att aldrig kompromissa med det ena eller det andra. 

 

Vart säljs Celine solglasögon?

Hos SmartBuyGlasses försöker vi inte bara att ge våra kunder det bästa urvalet av avancerade designermärken, utan vi ser till att vårt sortiment inom dessa varumärken är tillräckligt stort för att du inte ska bli besviken.

 

Du kan välja mellan alla dina favoritfärger och bågformer, inklusive Celine solglasögon i cat eye-modell som ger en distinkt djärv look och adderar ett element av vildhet till din outfit. Du kan välja och vraka mellan olika modeller, använd bara våra filter vid sidan av sidan för att välja dina preferenser och hitta exakt vad du letar efter, oavsett om det är Celine solglasögon i överdimensionerade glasögon, en mer minimalistisk look eller några av deras slående ramkonstruktioner med vackra mönster.

 

När du köper online hos oss kan ta hjälp av vår hjälpsamma support som vi har lagt till i köpprocessen för att göra upplevelsen så mycket enklare och bekymmersfri som möjligt. Ingen vill väl se fram emot sitt köp och sedan upptäcka att det inte blivit rätt. Ta gärna en titt på vår guide för ansiktsformer för att bättre förstå vilken form på bågarna som kommer att komplettera ditt ansikte och framhäva dina drag bäst. 

 

När du väl har fastställt din ansiktsform och kan avgränsa din sökning kan du ta del av våra senaste eyewear-trender för att hålla dig uppdaterad och följa de senaste. Har du hittat dina favoritpar men har svårt att bestämma dig mellan två eller tre par? Eller vill du helt enkelt försäkra dig om att dina nya favoriter kommer att se lika bra ut på dig som du hoppas? Eliminera alla tvivel genom att använda vårt smarta verktyg för att prova glasögonen virtuellt.

 

Hur mycket kostar Celine solglasögon?

När du handlar designermärken som Celine solglasögon vill du naturligvis se till att du inte spenderar för mycket och betalar mer än du behöver. Hos oss hittar du en rad olika priser som kan passa olika plånböcker, så att det finns något för alla. Bortsett från det kan du känna dig trygg i att det pris du får hos oss är det lägsta. Tack vare vår bästa prisgaranti kan du meddela oss om du hittar ett bättre pris för samma produkt efter ditt köp och vi betalar tillbaka skillnaden, så att vi alltid har det bästa priset! Dessutom kan du hålla ögon på dina solglasögon från Celine när de dyker upp på vår flash sale eller utförsäljning för att få det bästa erbjudandet på dina nya bågar.