Grid banner
Filtrera & Sortera

Bolle Solglasögon

285
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 285 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Bolle
Alla Märken
Sport
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Genomskinlig
Grå
Grön
Gul
Guld
Lila
Orange
Rosa
Röd
Silver
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
M
L
XL
49 mm69 mm
Pris
607 kr3213 kr

Bolle Solglasögon

Bolle är ett franskt företag som har tillverkat solglasögon sedan 1956. Företaget började tillverka glasögon för skidåkare men expanderade snabbt till att göra solglasögon för alla möjliga utomhusaktiviteter. Idag erbjuder Bolle ett brett utbud av solglasögon, från basstilar till mer tekniska mönster. Bolle har ett par solglasögon som passar dig oavsett dina behov. Så om du letar efter ett högkvalitativt, snyggt och funktionellt par brillor, kolla in Bolle solglasögon.

 

Är Bolles solglasögon bra?

Om du letar efter ett par kvalitetssolglasögon som håller i flera år, då är Bolle ett utmärkt alternativ. Solglasögonen är gjorda av högkvalitativa material som t.ex acetat och är designade för att tåla alla möjliga situationer. Du kan till och med få Bolle solglasögon med styrka att kombinera den korrigerande kraften hos ditt recept med UV-skydd. Oavsett om du spelar tennis, andra sporter, eller bara njuta av en dag ute i solen, Bolles solglasögon håller dina ögon skyddade och ser bra ut. Bolle solglasögon har utmärkt UV-skydd och kommer i flera färger och former, som pilotbågar, enkel lins, och ovala.

 

Bolles tennis solglasögon är ett bra alternativ om du letar efter ett par solglasögon som hjälper dig att prestera ditt bästa på banan. Dessa solglasögon är designade för att minska tröttheten i ögonen och hjälpa dig att hålla fokus på spelet. De erbjuder tennisspelare ett utmärkt skydd mot solens skadliga strålar. Bolles linser hjälpa till att minska bländning, vilket gör det lättare att se bollen och hålla koll på dina motståndare. Och eftersom de är så lätta kommer du knappt att märka att du har dem på dig - vilket är perfekt när du försöker fokusera på ditt spel.

 

Är Bolles solglasögon polariserade?

En sak som skiljer Bolle från andra solglasögonmärken är dess polariserade linser. Polariserade linser minskar bländning, vilket är perfekt för aktiviteter som att köra bil eller spela tennis. Bolles polariserade linser är några av de bästa på marknaden och finns i olika stilar.

 

Så vad väntar du på? Handla vårt utbud av Bolle solglasögon nu! Använd vårt Virtuell prova-på verktyg för att hitta dina perfekta bågar!