Home/Solglasögon/Värde kollektion
Grid banner
Filtrera & Sortera

Solglasögon

326
  • Virtuell Prova-På
  • Bästsäljare
  • Recept
HB Upsell bubble in grid - BOGO50%
1-59 av 326 produkter
Filtrera & Sortera
  • Värde kollektion
Sortera
Populära val
I lager
Virtuell Prova-På
Värde kollektion
Kön
Barn
Dam
Herr
Rea
Billiga glasögon
Outlet
Utförsäljning
Märke
Populära Märken
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Blå
Brun
Burgundy
Genomskinlig
Grå
Grön
Gul
Guld
Gunmetal
Lila
Mönster
Orange
Rosa
Roséguld
Röd
Silver
Svart
Tortoise
Vit
Glas nyans
Blå
Brun
Genomskinlig
Grå
Grön
Gul
Guld
Lila
Rosa
Röd
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
XL
42 mm69 mm
Pris
144 kr1279 kr

Solglasögon

Handla Value Collection för de bästa billiga solglasögon online. Value Collection erbjuder varumärken som korsar varandra när det gäller prisvärdhet och stil, vilket gör det enkelt att hitta ditt nästa par billiga solglasögon. I portföljen av prisvärda varumärken hittar du SmartBuy Collection, Arise Collective, Oh My Woodness! och mycket mer. Stort utbud för att du ska hitta rätt par högkvalitativa bågar oavsett om du är man, kvinna eller barn. Upptäck hundratals former och stilar, allt från både trendiga och tidlösa bågar. Det har aldrig varit så enkelt att handla solglasögon online.

 

SmartBuy Collection

Täck alla dina behov med SmartBuy Collection, de erbjuder det bredaste utbudet av billiga solglasögon, med alternativ från bara 181kr! Oavsett vart du planerar att åka med dina nya brillor finns det ett par bågar för alla tillfällen. Med så låga priser kan du alltid investera i ett extra par! Perfekt om du är någon som ofta tappar dina bågar eller föredrar att byta stil då och då. Du kan alltid se fram emot att blanda stilar med SmartBuy Collection, det här är verkligen de bästa billiga solglasögonen som finns!

 

Arise Collective

Arise Collective är ett fantastiskt varumärke fokuserat på att göra prisvärda bågar för modeinriktade och frisinnade. Vi kompromissar inte med kvalitet eller stil. Designerna namnger alla bågarna efter olika städer, verkligen ett varumärke som är gjord för vagabonder. Dessa bågar är relativt billiga, men de är utan tvekan gjorda för att hålla. Konstruerade och designade i material av högsta kvalitet och tillverkade i Italien. Bågarna finns i högkvalitativt italienska acetat, titan och metall. Designen på bågarna är eftersträvar att vara moderna och hållbara, perfekt om du vill ha något stilrent som dessutom kommer att hålla i många år framöver.

 

Arise Collective är stolt över att vara ett varumärke som bryr sig om vår planet. Genom att stödja samhällsbyggande och miljömedvetna organisationer. Arise Collective har ett partnerskap med 1 % for the Planet, genom vilket vi lovar att 1 % av intäkterna från försäljningen går till att stödja ekologiska och miljömässiga ideella organisationer som är kopplade till programmet. Känn dig stolt att veta att en del av ditt köp aktivt gynnar sociala ändamål.

 

Vad är polariserade solglasögon?

En vanlig teknik som används i de flesta solglasögon är polariserade glas, vilka har en revolutionerande förmåga som minskar effekten av bländning och oönskat naturligt ljus. Inuti glasen finns en kemisk film som är placerad i vertikal riktning. Eftersom ljusvågorna reflekteras på horisontalplanet blockerar det vertikala filtret det oönskade ljuset. Glasen i sig ser inte annorlunda ut från vanliga tonade glas förrän du tittar igenom den, då kan du se att synen är klarare, detaljerna är skarpare och obehag i ljusstyrkan och försvagande bländning tas bort.

 

Vilka solglasögon passar min ansiktsform?

Att hitta rätt par solglasögon för att passa ditt ansikte beror till stor del på hur din ansiktsform. Det finns några grundläggande regler att följa för att upptäcka vilka bågar som ser bäst ut på just din ansiktsform. Vi rekommenderar att du tittar igenom vår ansiktsform guide för att avgöra vilken stil som är rätt för just dig.

 

Hur rengör man sina solglasögon?

Det bästa sättet att rengöra ett par optiska glas, inte bara glasen i solglasögon, är att först spraya optisk rengöringsvätska på glasen. Det behöver inte vara ett specifikt märke, men det måste betecknas som rengöringsvätska avsedd för glasögon eller solglasögon. När rengöringsvätskan har immat, använd en rengöringsduk av microfiber för att torka bort eventuella fläckar eller skräp i en mjuk cirkulär rörelse. Det är viktigt att undvika att rengöra glasen med kläder, papper, pappersprodukter eller tvål eftersom de bryter ner ytbehandlingen.

 

Virtuell Prova-På

Har du någonsin varit orolig över att beställa varor online utan att kunna testa dem först? Inga problem! Du kan prova solglasögon online med vårt virtuella prova-på-verktyg. Det är ett fantastiskt sätt för dig att få en känsla av hur dina bågar kommer att se ut i ditt ansikte. Använd verktyget enkelt, spela in en 5-sekunders selfie-video som fångar en 180-graders bild av ditt ansikte. Detta är det bästa sättet att få ett öra-till-öra-perspektiv på hur dina favorit bågar kommer att sitta och se ut medan de är på. Det här verktyget kommer säkerligen att göra dig helt bekväm med att du har gjort rätt val.

 

Shoppa på SmartBuyGlasses

Så, du har valt ut det perfekta paret solglasögon och du är redo att beställa. Gå till kassan och med bara några enkla steg får du dina nya bågar med posten. I kassan kan du ange alla dina uppgifter, inklusive ditt recept om du vill ha solglasögon med styrka. Vi erbjuder en stor mängd olika alternativ för ytbehandling av dina solglasögon. Om du har några frågor eller behöver hjälp med ditt recept, skicka bara ett meddelande till oss så kan vi hjälpa dig! Som en av världens största optiska återförsäljare ger vi alltid två års garanti och 100 dagars problemfri retur, om du skulle behöva skicka tillbaka dem till oss. Garantin täcker alla tillverkningsfel, kontakta bara vår kundtjänst om du behöver hjälp.


Missa aldrig det senaste i vad som är trendigt den här säsongen med vårt nyhetsbrev. Vill du läsa hjälpsamma artiklar om ögonvård, solglasögon och glasögon? Vi erbjuder fantastiskt användbart optiskt innehåll genom vårt Optiskt Centrum, där du kan läsa ögonhälsa relaterade artiklar. Shoppa smart, shoppa SmartBuyGlasses.