Home/Solglasögon/Oh My Woodness!
Grid banner
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Oh My Woodness!
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Brun
Genomskinlig
Grå
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
M
L
49 mm56 mm
Pris
510 kr849 kr

Oh My Woodness! Solglasögon

Oh My Woodness! Välkommen till vår samling solglasögon i trä, varje par träsolglasögon motsvarar planterade träd runt om i världen. I samarbete med Eden Reforestation Project bidrar Oh My Woodness! till att finansiera skogsplantering i Haiti, Madagaskar och Nepal, för att bekämpa avskogning och ge resurser till några av världens mest utsatta samhällen.

 

Oh My Woodness! solglasögon är noggrant utformad för att förvandla naturligt trä och bambu till fashionabla och unika solglasögon. Hantverket att använda fantastiska naturmaterial till livfulla, moderna mönster är gjorda för att se enkelt ut med denna kollektion. Djärvhet och ljusstyrka kulminerar till ett sortiment som kan ge dig några seriösa karmapoäng. Trä som material är i sig bättre för miljön och Oh My Woodness! har åtagit sig att förbättra världen på alla nivåer.

 

Varför ska man välja solglasögon i trä?

 

  1. Ekovänliga - Solglasögon i trä är ett idealiskt alternativ för personer som söker sätt att minska sitt ekologiska fotavtryck. Jämfört med andra material kan trä- och bambu solglasögon tillverkas på ett hållbart sätt samt att de är biologiskt nedbrytbara. Andra solglasögon av plast, metall och acetat kommer att skräpa ner i århundraden. 

 

  1. Mycket hållbara - Detta kan komma som en överraskning, men trä är mycket hållbart trots att det kan brytas ned. Det är anmärkningsvärt, men vi kan inte betona detta tillräckligt! Med rätt behandling kommer dina träsolglasögon att få dig att se bra ut i många år framöver. Trä är resistent mot värme, vatten och det är inte frätande som vissa metaller. Bambu är kungen när det kommer till hållbarhet, den har imponerande dragfasthet och odlas på ett mycket hållbart sätt. Träbågar kräver väldigt lite underhåll, jämfört med plast som blir spröd med tiden, eller metallramar som kan skeva.

 

  1. Alla bågar är unika - Vi menar det när vi säger att varje par bågar är unika. Trä är speciellt på det sättet att inga två träbågar är den andre lik, även om de kommer från samma träd. Bågarnas detaljer kommer att variera från varje par, vilket ger ett litet men speciellt sätt att sticka ut.

 

Eden Reforestation Project

 

Eden Projects finns till för att plantera träd och rädda liv genom sina ansträngningar. De är stationerade i 8 länder runt om i världen och har som uppdrag att bekämpa avskogning och hjälpa de samhällena i regioner som drabbas av problemet. De har ett unikt fokus och perspektiv på framgång. Att bygga långvariga täta relationer med lokalbefolkningen är det enda sättet att säkerställa verklig påverkan. Ofta befinner sig människor som förlitar sig på avskogning och men som också skadas av avskogning, i underutvecklade fattiga områden, vilket tvingar dem att använda naturresurser för att överleva.

 

Familjer som står inför beslutet att försörja sig eller hugga träd för konstruktion, bränsle, värme och ohållbart jordbruk kommer att använda dessa dåliga metoder i desperation. Att använda dessa metoder är användbart för dessa samhällen på kort sikt, men långsiktiga effekter kommer att märkas under de kommande åren världen över. Dessa ekologiska effekter är redan uppenbara, förödelse ses vid svåra översvämningar, erosion och ökenspridning.

 

Eden-projektet förbereder samhällen för framgång genom två nyckelkomponenter. För det första finansiering genom givare, bidrag och partners som Oh My Woodness! Sedan viktigast av allt genom gemenskaperna själva. För att ett projekten ska få fäste i åratal och förhoppningsvis årtionden framöver. Människorna som genomför och lever med dessa projekt måste förstå och vilja ha restaurering och underhåll av sina skogar. Det måste finnas en tro på fördelarna med skogsplantering. Detta är inte alltid en enkel väg eftersom dessa samhällen vanligtvis utarmas. Eden-projekten anställer lokalbefolkningen i deras planterings verksamhet, vilket skapar en stabil försörjning som tillgodoser deras familjs dagliga behov som mat, skydd och medicin.

 

Virtuell Prova-På - Testa solglasögon på nätet

 

Att handla online är inte alltid enkelt, det är därför vi finns här! Vi vill göra shopping för solglasögon online så enkelt som möjligt. Prova vårt virtuella prova-på verktyg, med det får du ett öra-till-öra-perspektiv på hur dina nya bågar kommer att se ut på dig. Detta är ett stort steg upp från andra onlineappar, med vårt verktyg behöver du bara spela in en fem sekunders selfie-video och sen är du redo att bläddra bland hundratals bågar, inte bara Oh My Woodness! Med verktyget får du en 180-graders vy och får en känsla av utseende och passform, glad shopping!

 

Shoppa hos SmartBuyGlasses

 

När du väl har hittat det perfekta paret av herr- eller dam träsolglasögon är det dags att besöka kassan. Där kan dina Oh My Woodness! solbrillor anpassas efter dina exakta behov. Om du behöver glas med styrka anger du dina uppgifter och väljer vilken typ av glas du vill ha. Dessutom kan du lägga till beläggningar på dina solglasögon, kanske en polariserad beläggning eller speglad yta? Om du har några frågor under hela processen, kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

 

Vi älskar att skryta med att alla våra bågar som säljs hos oss får två års garanti och har 100 dagars returrätt. Så om du inte är helt förälskad av dina nya träsolglasögon har du gott om tid att skicka tillbaka dem utan problem.

 

Missa inte det senaste innehållet på vår blogg och optiskt centrum, håll dig uppdaterad om de senaste trenderna och artiklar om ögonhälsa. Vi har artiklar för dig om allt som är optiskt, välkommen till oss för att shoppa solglasögon på ett enkelt sätt!