Filtrera & Sortera

Ray-Ban® Wayfarer Solglasögon

45
  • Virtuell Prova-På
  • Bästsäljare
  • Recept
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-45 av 45 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
I lager
Virtuell Prova-På
Kön
Dam
Herr
Rea
Billiga glasögon
Utförsäljning
Märke
  • Ray-Ban
Populära Märken
Alla Märken
Kollektion
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Blå
Brun
Grå
Orange
Svart
Tortoise
Glas nyans
Blå
Brun
Grå
Grön
Silver
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
47 mm58 mm
Pris
1144 kr2620 kr

Ray-Ban® Wayfarer Solglasögon

Det finns ingen still som Ray-Ban Wayfarer. Sedan Ray-Ban Wayfarer solglasögon släpptes i 1956, har det skett en enastående ökning av popularitet som har lett till dess ikoniska status på marknaden idag. Ray-Ban Wayfarers är en symbol för popkulturen och de har överskridit decennier genom popularitet på 50-, 60-, 80-talen och därefter.

 

De klassiska Ray-Ban Wayfarers bågar nådde sin topp av populariteten och burits av de största skådespelaren i Hollywood som Tom Cruise och Risky Business, de berömda Blues Brothers-filmerna och Marilyn Monroe, både på och utanför skärmen. Dessutom sågs och avbildades ofta popstjärnor och musiker som Bob Dylan som rockade den klassiska Ray-Ban-stilen.

 

När Ray-Ban Wayfarer nådde sin topp av populariteten har den distinkta stilen burits av rockstjärnor, VD:ar, artister, skådespelare och talkshowvärdar. De funktionella, men ändå trendiga bågarna kom i fokus och stilen blev exponentiellt populär runt om i världen. Att äga ett par av Ray-Ban Wayfarer har blivit en nödvändighet.

 

Idag är det nästan omöjligt att inte möta någon med ett par klassiska Ray-Ban Wayfarers.

 

Vad är Wayfarer solglasögon?

Förutom att vara en av de mest ikoniska solglasögon stilarna genom tiderna, har Wayfarer också en bokstavlig betydelse av någon som reser till fots. De hållbara, moderiktiga bågarna kan vara fantastiska för resor, men till skillnad från vad namnet kan antyda, är Wayfarer bågarna kända mest för sin innovation.

 

Ray-Ban Wayfarers var ett av de första solglasögonen som gick ifrån trådbågar till formgjuten plast, vilket gjorde dem riktigt revolutionerande. I början skapades designen för en maskulin, cool look, men så snart de blev populära, började solglasögonen burits av både kvinnor och män.

 

Medan Ray-Ban Wayfarers klassiska stil är svart med svarta linser, har varumärket introducerat ett brett utbud av variationer under decennierna. Nu kan du hitta varianter med spegelglas, ljusa och djärva bågar och stilar gjorda för män, kvinnor och barn.

 

För de som vill lägga till ytterligare funktionalitet till linserna, erbjuder Ray-Ban Wayfarer polariserade, samt receptbelagda linser. Dessutom har Ray-Ban nyligen släppt en ny kollektion av folding solglasögon som kan enkelt förvaras och är perfekt för alla som alltid är på språng!

 

Med ett brett utbud av färger, bågar och anpassningsalternativ tar Ray-Ban Wayfarer solglasögon dig var som helst och kan visa upp din personlighet för världen.

 

Ray-Ban Wayfarers erbjuder en stil för alla. Män, kvinnor och barn kan bekvämt och modernt bära Ray-Ban Wayfarer solglasögon. Eftersom det finns så många olika varianter finns det oändliga möjligheter att leka med färg och passform för att få Ray-Ban solglasögon att anpassa sig  perfekt till din stil.

 

Förutom det breda utbudet av färger och linser som erbjuds, kommer Ray-Ban Wayfarers även i två olika storlekar samt bågar i Asian Fit. Generellt sett är 50 mm en standard passform och passar de flesta ansikten. 54 mm är en större passform är bäst för dem med ett större ansikte. För dem med högre kindben och lägre eller högre näsbryggor är Asian Fit förmodligen det bästa alternativet.

 

Som om det inte redan var svårt nog att välja den perfekta Ray-Ban-stilen, lanserade Ray-Ban en New Wayfarer-stil utöver Original Wayfarer kollektion. Den nyare versionen är smalare, lättare och lite mer rundad. För att lära dig mer om skillnaderna och se vilken som passar dig bäst, upptäck SmartBuyGlasses-bloggen som utforskar ämnet.

 

Med så många valmöjligheter är Ray-Ban Wayfarer en ikonisk solglasögon stil som passar alla. Om du är osäker på hur du ska bestämma vilket par som är perfekt för dig, rekommenderar vi att du använder vår virtuella prova-på-verktyg för att testa alla fantastiska Wayfarer-stilar som erbjuds på SmartbuyGlasses!

 

Är Ray-Ban Wayfarers fortfarande trendiga?

Ray-Ban Wayfarers har alltid varit och kommer alltid att vara trendig. De framträder en ikonisk solglasögonstil som gör det perfekta tillägg till varje kläder. Oavsett om du föredrar en vintagelook, trendsättande kläder eller väljer en mer avslappnad vardagslook, kommer Ray-Ban att vara ett trendigt och praktiskt tillägg till din outfit.

 

Många anser Ray-Ban Wayfarers som de bästa solglasögonen genom tiderna. Med otaliga variationer och snabba anpassningar till originalet är Ray-Ban Wayfarers ett moderiktigt val som kommer att vara trendig i de kommande åren.

 

Vart kan man köpa Ray-Ban Wayfarer solglasögon?

Nu när du vet mer om Ray-Ban Wayfarer solglasögon och deras potential att lägga till en explosion av personlighet och tidlös stil till din kläder, kan du handla alla de fantastiska alternativen hos SmartBuyGlasses!

 

Vi är en officiell återförsäljare av Ray-Ban, så när du handlar hos oss vet du att du kommer att få Ray-Ban Wayfarer solglasögon som verkligen är tillverkade av märket. Du kan också bli expert på att upptäcka falska Ray-Ban-solglasögon genom att läsa mer om det på vår blogg!

 

Dessutom, med vår bästa prisgaranti, erbjuder SmartBuyGlasses de bästa priserna på internet för alla Ray-Ban-stilar. Med alla de fantastiska tjänsterna från SmartBuyGlasses kan du luta dig tillbaka, koppla av och njuta av en enkel och rolig upplevelse när du handlar dina nya Ray-Ban Wayfarer-solglasögon!