Grid banner
Filtrera & Sortera

Glasögon i plast

33,640
  • Blåljusglasögon
  • Progressiva
  • Värde kollektion
  • Nyhet
  • Virtuell Prova-På
  • Klara bågar
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
I lager
Nyhet
Virtuell Prova-På
Värde kollektion
Kön
Barn
Dam
Herr
Rea
Billiga glasögon
Outlet
Utförsäljning
Märke
Populära Märken
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Blå
Brun
Burgundy
Genomskinlig
Glitter
Grå
Grön
Gul
Guld
Gunmetal
Lila
Mönster
Orange
Regnbåge
Rosa
Roséguld
Röd
Silver
Svart
Tortoise
Tvåtonad
Vit
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
XS
S
M
L
XL
38 mm69 mm
Pris
189 kr18184 kr

Glasögon i plast

Plastglasögon är ett av de mest populära alternativen för receptbelagda glasögon för herr, dam och barn. För att inte nämna att glasögonbågar av plast de lättaste och mest prisvärda glasögonen, vilket gör dem tillgängliga för alla.

 

Ett par receptbelagda glasögon i plast är ett utmärkt alternativ om du önskar att addera härlig färgklick till din vardagslook. Detta tåliga glasögonmaterial finns i flera former, färger och mönster att välja mellan. 

 

Matcha dina glasögon med din personlighet med ett par rosa eller svarta plastbågar. Eller, testa vårt virtuella prova på-verktyg för att se om du passar i ett par transparenta bågar som ger en smart och stylish look.

 

När du hittat den perfekta kulören för dina nya plastglasögon kan du enkelt ta reda på vilken bågtyp som passar din ansiktsform bäst och kompletterar dina unika ansiksdrag.

 

Om du har ett ovalt eller rektangulärt ansikte, kika in Ray-Ban’s kollektion av pilotbågar i plast som finns för receptbelagda glasögon för en avslappnad och trendig look. 

 

Är glasögon i plast ett bra köp?

Plastglasögon är ett utmärkt val för alla dina optiska behov. Glasögonbågar av plast är mycket tåliga, allergivänliga, bekväma, sportvänliga och bra för att dölja tjockare receptbelagda glas

 

Plastglasögon är ett bra alternativ till andra material, t.ex. metallglasögon. De är mycket praktiska och ger dig ändå ett brett utbud av trendiga glasögonstilar. 

 

Kan du justera ett par glasögonbågar av plast?

Det bästa med plastglasögon är att du enkelt kan justera dem hemma för att få en perfekt passform. Följ vår enkla guide om hur du justerar plastglasögonbågar för att få det mest bekväma bärandet hela dagen.

 

När du handlar glasögon på nätet är det viktigt att se till att du väljer rätt storlek. När du väljer rätt storlek kan du undvika att behöva justera dina plastglasögonbågar kraftigt. 


Handla hem ditt nästa par glasögon hos SmartBuyGlasses och var säker på att du gör ett bra kap med vår bästa prisgaranti.