Home/Glasögon/Oversized
Grid banner
Filtrera & Sortera

Stora Glasögon

35
  • Progressiva
  • Värde kollektion
  • Virtuell Prova-På
  • Klara bågar
1-35 av 35 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
I lager
Virtuell Prova-På
Värde kollektion
Kön
Dam
Herr
Rea
Billiga glasögon
Outlet
Utförsäljning
Märke
Populära Märken
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Blå
Brun
Genomskinlig
Grå
Guld
Rosa
Silver
Svart
Tortoise
Tvåtonad
Vit
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
M
L
XL
51 mm59 mm
Pris
199 kr4070 kr

Stora Glasögon

En av de most populära trenderna när det kommer till glasögon och solglasögonen är solklart de stora och oversize glasögonmodellerna. Denna statementmodell på bågar passar nästan alla och kommer få dig att se smakfull och sofistikerad ut.

 

Vi har oversize glasögon i många olika stilar, så du kan vara säkert på att du kommer att kunna hitta ett par receptbelagda stora glasögon som passar just dig. Om du har en kantig ansiktsform kommer ett par runda stora glasögon attt passa dig utmärkt. Designermärken som Tom Ford och Ray-Ban har ett flertal fantastiska alternativ!

 

Om du är ute efter att göra ett statement, addera gärna färg till dina trendiga oversize glasögon och låt din personlighet skina igenom. SmartBuyCollection erbjuder en spännande kollektion av stora glasögon för dam och herr i starka och härliga färger som grönt, blått och rosa. Kom ihåg att testa dina bågar med vårt virtuella prova på-verktyg för att se vilka som passar bäst på just dig!

 

För att få ut ännu mer funktion från dina receptbelagda glasögon kan du lägga till blåljus-blockerande glas i kassan! Då kommer du inte bara att se snygg ut i dina nya stora glasögon, du kommer även att skydda dina ögon från digital överbelastning.

 

Är det trendigt med stora glasögon?

Javisst, stora oversize glasögon är väldigt inne och trendigt. Denna mångsida glasögonmodell är perfekt för både herr, dam och barn. Oavsett om du är ute efter att hålla dig aktuell med de senaste modet eller trenderna är ett par stora glasögon en klassisk och tidlös stil som definitivt inte kan gå fel.

 

Hur bär man upp ett par receptbelagda oversize bågar?

Överdimensionerade glasögon ska inte bara se snygga ut på, det är även viktigt att de även är bekväma att bära hela dagen. Passformen på dina glasögon är minst lika viktig som stilen, så se till att du vet vilken storlek du behöver. Även med stora glasögon ska dina glasögon sitta snyggt i ansiktet utan att kännas obekväma. 

 

Förutom rätt storlek, passform och stil är även självförtroende viktigt. Se därför till att prova olika modeller tills du hittar det där perfekta paret som får dig att känna dig på topp!

 

Vart kan man köpa stora glasögon med styrka online?

Hos oss på SmartBuyGlasses såklart! Upptäck hur enkelt och smidigt du kan handla hem glasögon och solglasögon hos oss. Vi erbjuder snabba leveranser och bästa pris-garanti, så du kan känna dig nöjd och trygg som kund hos oss!