Grid banner
Filtrera & Sortera

Glasögon i metall

14,038
  • Blåljusglasögon
  • Progressiva
  • Värde kollektion
  • Nyhet
  • Virtuell Prova-På
  • Klara bågar
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
I lager
Nyhet
Virtuell Prova-På
Värde kollektion
Kön
Barn
Dam
Herr
Rea
Billiga glasögon
Outlet
Utförsäljning
Märke
Populära Märken
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Blå
Brun
Burgundy
Genomskinlig
Glitter
Grå
Grön
Gul
Guld
Gunmetal
Lila
Mönster
Orange
Regnbåge
Rosa
Roséguld
Röd
Silver
Svart
Tortoise
Tvåtonad
Vit
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
XS
S
M
L
XL
39 mm69 mm
Pris
98 kr68315 kr

Glasögon i metall

Glasögon med metallbåge är den ultimata modeaccessoaren som alla kan bära upp. När det gäller tålighet och stil är metallglasögon en av de bättre alternativen att välja.

 

Glasögon i metall ger en tidlös stil som smickrar många olika typer av ansiktsformer. De är lättviktiga och bekväma att bära men samtidigt tillräckligt stabila för att hålla dina receptbelagda glas på plats.

 

Om du vill se och välja bland olika sorters glasögon i metallbåge är SmartBuyGlasses det rätta valet för dig.

 

Är glasögon i metall trendigt?

Glasögon i metall är ger en tidlös och modern look som alltid kommer att känna fräsch och uppdaterad. Med ett par snygga metallbågar kommer dina ögon att stå i centrum för uppmärksamhet samtidigt som den nätta bågen ger en sofistikerad, dyr och polerad känsla.

 

Metallbågar finns i flera sorters stilar, former och färger. Testa gärna ett par geometriska metallbågar för att se hur de kompletterar din ansiksform. För en mer klassisk look, rekommenderar vi att du väljer ett par fyrkantiga metallbågar.

 

Metallbågar finns såklart i fler färger än silver och guld. Handla efter färg eller mänster för att upptäcka ett par sköldpaddsmönstrade eller svarta metallbågar.

 

Om du är ute efter ett par designerbågar som sticker ut från mängden bör du kika in vårt utbud av metallglasögon från Gucci. Eller upptäck våra mer prisvärda glasögon som är minst lika snygga.

 

Hur man justerar glasögon med metallram

När du köper receptbelagda glasögon online är det viktigt att du köper ett par bågar i rätt storlek för att det ska vara bekväma att bära. Om du upplever någon form av obehag kan en snabb justering lösa problemet. 

 

Oavsett om du letar efter ett par nya läsglasögon i metall, receptbelagada glasögon eller solglasögon hittar du alltid ett par hos SmartBuyGlasses som smickrar och kompletterar ditt ansikte så du både kan se och känna dig som allra bäst.