Home/Glasögon/Genomskinlig
Grid banner
Filtrera & Sortera

Genomskinliga glasögon

8,018
  • Blåljusglasögon
  • Progressiva
  • Värde kollektion
  • Nyhet
  • Virtuell Prova-På
  • Klara bågar
Filtrera & Sortera
  • Genomskinlig
Sortera
Populära val
I lager
Nyhet
Virtuell Prova-På
Värde kollektion
Kön
Barn
Dam
Herr
Rea
Billiga glasögon
Outlet
Utförsäljning
Märke
Populära Märken
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Blå
Brun
Burgundy
Genomskinlig
Glitter
Grå
Grön
Gul
Guld
Gunmetal
Lila
Mönster
Orange
Regnbåge
Rosa
Roséguld
Röd
Silver
Svart
Tortoise
Tvåtonad
Vit
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
XS
S
M
L
XL
38 mm69 mm
Pris
189 kr14985 kr

Genomskinliga glasögon

Klassiska och moderna, subtila men djärva - glasögon med transparenta bågar är en snyggt och trendigt modeaccessoar som omedelbart piffar upp vilken outfit som helst. Ett utmärkt sätt att styla din personliga stil är med ett per genomskinliga glasögon i unisex-modell. Trenden med transparenta glasögon är ett utmärkt sätt att göra ett fashion statement, oavsett om du vill sticka ut eller föredrar en mer diskret look. Transparenta bågar är en perfekt komplement som mjukar upp och framhäver alla typer av ansiktsformer. Läs vidare och upptäck varför genomskinliga glasögon hyllas av modeintresserade.

 

Är genomskinliga glasögon trendigt?

Under de senaste åren har vi sett modedesigners experimenterat med transparenta nyanser i accessoarer, klackar av plexiglas och genomskinliga handväskor som adderar en modern touch till en vardagslook. Naturligtvis kan vi även se denna trend på glasögon, då eyewear i sig har fått ett stort genomslag och blivit en självklar modeaccessoar, som både fyller en praktiskt funktion och ger en lekfull twist. 

 

Genomskinliga glasögon är ett stort kliv bortom traditionella glasögonbågar som ger ett minimalistiskt och stilrent intryck, och vi älskar denna stil lika mycket som kändisarna! En av anledningarna till att de är så populära är att de är så lätta att bära, passar både dam och herr, och tillför det lilla extra till din outfit. Många modeinfluencers bär ofta genomskinliga glasögonbågar utan synkorrigering, så även om du inte behöver synkorrigering är trenden minst lika aktuell för dig! I en yrkesmässig miljö ger genomskinliga glasögon ett professionellt intryck, samtidigt som de även är lätta att matcha med en uppklädd outfit för en kväll ute på stan!

 

Passar genomskinliga glasögon på mig?

Om du undrar om glasögon med transparent ram passar dig har du kommit helt rätt! Genomskinliga glasögon är en extremt mångsidig accessoar då de genomskinliga tonerna lätt smälter in med olika typer av hudtoner. En lättburen och smickrande trend och ett fantastiskt komplement som kan användas av både kvinnor och män, och passar till alla hudfärger, hårfärger, åldrar och stilar.

 

Clear glasses frames have the added advantage of not looking too overpowering on the face or distracting from your natural features. 

 

Genomskinliga glasögon smälter subtilt in och framhäver ditt ansikte utan att ta över och distrahera från din bästa ansiktsdrag. Välj ett par glasögon med mindre ram för en minimalistisk och modern look eller ett par större bågar som skapar en perfekt statement look utan att dölja ditt ansikte. Glasögon med transparenta bågar framhäver snyggt käkben, ögon och kompletterar ansiktsformen - utan att vara alltför distraherande. Om du är osäker på vilken ansiktsform just du har, se vår guide här.

 

Du kan även testa vårt virtuella prova-på-verktyg som kommer att rekommendera modeller av glasögonbågar som passar just din ansiktsform. När du väl hittat ett par bågar i kollektionen som du gillar kan du enkelt klicka på knappen Selfie View för att skapa en 3D-bild av dig med glasögonen på.

 

Hur man stylar ett par genomskinliga glasögon

Att styla ett par genomskinliga glasögonbågar kan tyckas verka svårt, därför är vi här för att hjälpa dig att följa med i trenden och göra stylingen enkel. Här är våra tre bästa tips för att snyggt styla ett par glasögon eller solglasögon med transparenta bågar:

 

1. Bär med ljusare kläder: Mörka kläder tar lätt bort uppmärksamheten från dina klara glasögonbågar, så välj mer neutrala toner för att rikta fokus mot ditt ansikte och dina ögon. Dessutom blir bågarnas vinklar blir mer synliga när de matchas med ljusare färger. 

2. Välj en oversized båge: En överdimensionerad glasögonbåge gör det lättare att se dina glasögon på avstånd, vilket ger ett mer effektfullt stiluttryck. Även om de är oversized kommer de inte att överväldiga och ta över ditt ansikte på samma sätt som mörkare ramar kan göra. 

3. Neutral makeup: En lättare sminkning med mjuka toner för ögon, läppar och kinder kompletterar perfekt bågarnas transparenta ton. Tyngre smink i hårda färger kan lätt se tungt ut och skapa en kontrast som överröstar.

 

Hur rengör man ett par glasögon med genomskinliga bågar?

Det är lätt att genomskinliga  glasögon blir smutsiga när de utsätts för föroreningar, smink och vardaglig smuts som kommer i kontakt med våra ansikten. Det är därför viktigt att veta hur man rengör ett par genomskinliga glasögon då smuts syns ännu tydligare på glasögon med genomskinlig ram. Här ger vi våra bästa tips för att hålla dina bågar rena och fräscha:

 

Steg 1: Se till att dina händer är rena!

Det låter kanske enkelt, men det är verkligen viktigt att detta första steget är avklarat för att resten också ska bli rent.

 

Steg 2: Låt ljummet vatten rinna och håll glasögonen under strömmen i några ögonblick.

Detta steg hjälper till att avlägsna all smuts och damm som fastnat på dina glasögon. Se till att använda båda händerna när du rengör dina glasögon för att undvika att tappa greppet och leda till trasiga glas. Kom ihåg att aldrig använda varmt vatten eftersom det kan skada eventuella beläggningar på dina glas.

 

Steg 3: Använd en liten mängd rengöringsmedel i glasen.

En ärtstor mängd räcker gott och väl, håll dig borta från starka rengöringsvätskor som innehåller alkohol. Kika in hos vår onlineoptiker efter en rengöringsmedel för glasögon som du kan köpa online eller i närmsta lokala butik.

 

Steg 4: Smörj in rengöringsmedlet i ramarna och linserna.

Arbeta in produkten på bågarna, glasen och glöm inte näsdubbarna! Dessa delar är mer mottagliga för att bli smutsiga, så lägg gärna lite särskild uppmärksamhet vid dem. Om du märker att smutsen inte rör sig kan du försöka använda en extra mjuk tandborste för att lösa upp smutspartiklarna. 

 

Steg 5: Skölj och torka!

Använd ljummet vatten för att avlägsna allt glasögonrengöringsmedel från dina glasögon. När du ser att allt skum är borta använd en ren mikrofiberduk för att torka dina bågar och glasen. 

 

Om du är nyfiken på den senaste trenden med klara glasögon kan du ta en titt på vår samling av transparenta glasögonbågar. Dina glasögon med genomskinlig ram blir nästan osynliga på långt håll och ger på nära håll en smickrande och mjuk färgton som piffar upp din stil och gör livet lite ljusare och roligare!