Grid banner
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Bvlgari
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Brun
Grå
Rosa
Röd
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
L
XL
53 mm62 mm
Pris
1895 kr4178 kr

Solglasögon

Den grekiska designern Sotirio Voulgaris grundade lyx glasögonföretaget Bvlgari 1884 i Italien och öppnade sin allra första butik på den berömda modegatan Via Condotti i Rom. Hans grekiska efternamn anpassades till italienska Bvlgari och blev företagets namn. Bvlgari solglasögon anses vara några av glasögonbranschens mest eleganta och högmodiga produkter.

 

Är Bvlgari solglasögon bra?

Bvlgari solglasögon är några av de mest eleganta och hållbara glasögonalternativen för kvinnor och män. Bvlgaris linser har också antireflekterande teknologi, som hjälper till att skydda dina ögon från solens skadliga UV-strålar samtidigt som du fortfarande kan vara på modet. Dessutom är varje par handgjorda med stor uppmärksamhet på detaljer och omfattande arbete.

 

De kommer i olika fantastiska färger, så att du kan välja en som passar din garderob bäst. Till exempel SmartBuyGlasses, kan du hitta Bvlgari solglasögon i många olika färger, inklusive vinröd, tortoise, grön och guld. Dessutom kan du välja en viss typ av bågform, välja mellan fjäril, oval, pilot och många andra.

Hur vet man om Bvlgari solglasögon är riktiga?

När du köper Bvlgari solglasögon, se till att kontrollera produktens äkthet. Äkta Bvlgari solglasögon kommer med märkets logotyp på linserna eller skalmarna. Kontrollera att namnet är rättstavat och att formuleringen inte innehåller några grammatiska fel.

 

Ett annat sätt att se om dina Bvlgari-solglasögon är riktiga är genom att titta på deras bågar och linskvalitet för att se till att de uppfyller företagets höga kvalitetsstandarder. Bvlgari solglasögon är gjorda av tåliga och slitstarka material som t.ex titan, acetat och metall. På samma sätt, leta efter fina detaljer som anti-reflekterande beläggning, reptålighet och vattenavvisande egenskaper, alla kännetecken för äkta Bvlgari solglasögon.

 

Avslutningsvis är det säkraste sättet att få äkta Bvlgari-solglasögon genom att köpa dem på vår hemsida. Detta beror på att vi säljer alla produkter för män och kvinnor med bästa prisgaranti. Dessutom erbjuder vi också gratis frakt och 24 månader garanti. Vad väntar du på? Köp ditt favoritpar Bvlgari solglasögon idag!