Polaroid Solglasögon | SmartBuyGlasses SE

Grid banner
Filtrera & Sortera

Polaroid Solglasögon

129
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 129 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Polaroid
Alla Märken
Kollektion
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Guld
Lila
Rosa
Röd
Silver
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
XL
44 mm69 mm
Pris
482 kr1054 kr

Polaroid Solglasögon

Polaroid är stolta att kunna erbjuda världens högklassiga glasögon. Innovativa skapare tillverkar Polaroid-solglasögon av förstklassiga material, t.ex. metall, vilket resulterar i en enkel men funktionell design. Omdefiniera din stil med solglasögon från Polaroid. Polaroid-solglasögon anses vara några av de bästa i världen av designglasögon, så du kan förvänta dig inget annat än det bästa. Oavsett om du letar efter Polaroid-solglasögon för dam, Polaroid-solglasögon för herr eller ett par djärva och färgglada bågar har Polaroid allt du behöver.

 

Polaroid grundades 1938 av Harvardstudenten Edwin Land i Massachusetts och är ett innovations- och teknikföretag som har revolutionerat solglasögonbranschen. Varumärket Polaroid uppstod efter att grundaren tillbringade lång tid med att forska om polarisering. Företaget var först med att lansera polariserade solglasögon, därav det ikoniska namnet Polaroid.

 

Vad betyder det att solglasögon är polariserade?

Polariserande glas anses vara den bästa typen av solglasögon och det glas som ger mest skydd för ögats känsliga delar. Glaset innehåller ett filter som fungerar som ett par persienner, vilket gör att ljus reflekteras bort och störande blänk från synfältet minimeras.

 

Varför Polaroid solglasögon?

Solglasögon från Polaroid har ett hundraprocentigt UV-filter som filtrerar bort all skadlig ultraviolett strålning på alla våglängder, inklusive UVA-, UVB- och UVC-strålar.

 

Vad kostar Polaroid solglasögon?

Solglasögon från Polaroid är konstruerade för att ge varje par en snygg och funktionell design. Polaroid erbjuder modeller i en rad olika former och färger. De kännetecknas av hög komfort och modestil. Medan polariserade solglasögon får allt att se mörkare ut, blockerar Polaroid solglasögon bländning och skadliga UV-strålar. De anti-bländande egenskaperna är den främsta skillnaden hos Polaroid-glasögon. Detta innebär att Polaroid-solglasögon är ett utmärkt sätt att skydda dina ögon från solen samtidigt som du fortfarande ser trendig ut. Men hur mycket kostar de? Du kan hitta Polaroid solglasögon till mycket låga priser hos SmartBuyGlasses. Oavsett din budget kommer du att hitta ett par som passar just rätt för dig i vårt stora utbud av solglasögon från Polaroid.

 

Vart hittar man solglasögon från Polaroid?

Det bästa stället att köpa Polaroid solglasögon är från SmartBuyGlasses, som specialiserat sig på att sälja Polaroid solglasögon. Vi har ett brett urval av Polaroid solglasögon och erbjuder fantastiska priser på våra produkter. Dessutom erbjuder vi en 24-månaders garanti och 100 dagars returrätt. Du kan också prova dina Polaroid solglasögon online med virtuella prova på-verktyg innan du beställer hem ditt par! Så om du letar efter det bästa stället att köpa Polaroid solglasögon, ta en titt hos oss på SmartBuyGlasses. Uppdatera enkelt din stil med ett par Polaroid solglasögon och upptäck skillnaden.