Home/Solglasögon/Michael Kors
Grid banner
Filtrera & Sortera

Michael Kors Solglasögon

296
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 296 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Michael Kors
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Guld
Lila
Orange
Rosa
Röd
Silver
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
M
L
XL
50 mm69 mm
Pris
816 kr2634 kr

Michael Kors Solglasögon

Med Michael Kors solglasögon kommer du aldrig att sakna stil. Michael Kors solglasögon har detaljerade utsmyckningar, perfekt för dig som verkligen vill göra ett statement med dina glasögon. Varje par Michael Kors-bågar är tillverkade av högkvalitativa material för hållbarhet och funktionalitet. Michael Kors är ett världsberömt modevarumärke som grundades 1981. Dess glasögon lanserades av Luxottica 2015. Michael Kors solglasögonkollektion är glamourös och sofistikerad utan ansträngning. Varje säsong gör Michael Kors solglasögon en sömlös övergång från catwalk till highstreet, med sin kombination av lyx och vardagssofistikering. Michael Kors solglasögon har aldrig misslyckats med att leverera en oklanderlig känsla för stil. Michael Kors bågar är dessutom tillverkade av plast och metall för en utsökt finish.
Michael Kors kollektioner av solglasögon

Kollektionen består av Michael Kors solglasögonbågar för både män och kvinnor, och erbjuder ett brett utbud av färger, inklusive Michael Kors solglasögon i roséguld. Michael Kors rosa solglasögon kan också vara ett bra val om du vill ha en flickaktig look. Micheal Kors solglasögon för kvinnor har en mycket feminin touch.
De mest framträdande modellerna från märket är de klassiska Michael Kors cat-eye-solglasögonen och de överdimensionerade glasögonen. Några av de mest populära modellerna i glasögonkollektionen är Michael Kors Chelsea solglasögon och Michael Kors Adrianna solglasögon. Jennifer Lopez, Catherine Zeta-Jones och Michelle Obama är några av de många kändisar som bär denna enastående glasögonkollektion.
Med Michael Kors kommer du aldrig att sakna stil. Michael Kors solglasögon har detaljerade dekorationer, perfekt för dem som verkligen vill göra ett statement med sina solglasögon. Lägg till lite lyx till din look med ett par Michael Kors solglasögon och låt dig inspireras av de senaste trenderna och mest populära stilarna eftersom Michael Kors solglasögon är ett utmärkt tillskott till alla garderober.