Home/Solglasögon/Bottega Veneta
Grid banner
Filtrera & Sortera

Bottega Veneta Solglasögon

265
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 265 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Märke
  • Bottega Veneta
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Lila
Orange
Röd
Silver
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
M
L
XL
49 mm69 mm
Pris
3075 kr5699 kr

Bottega Veneta Solglasögon

Bottega Veneta grundades i Vicenza, Italien, 1966. Ett av världens största och lyxigaste modehus, det är känt för sina handväskor, skor, smycken och glasögon. Bottega Veneta solglasögon är mycket eftertraktade och ett måste till män och kvinnor överallt.

 

Bottega Veneta solglasögon för män och kvinnor kombinerar perfekt modern lyxdesign och tidlös stil. Hantverket som krävs för varje par av solglasögon är verkligen oöverträffad. Bottega Veneta-bågar är inte bara gjorda av material av högsta kvalitet, utan det breda utbudet av färger, former och storlekar gör att du kan hitta det perfekta paret för din stil. Kollektionen innehåller allt från läckra Bottega Veneta runda solglasögon till djärva geometriska former.

 

Hur man bär Bottega Veneta överdimensionerade solglasögon

Bottega Veneta oversize bågar är ett perfekt val om du vill sticka ut. För en avslappnad dag ute, prova att bära dem med en T-shirt och jeans, eller styla dem med en klänning eller jumpsuit för en mer sofistikerad look. Om du vill göra ett ännu djärvare uttalande, prova Bottega Veneta wrap-around solglasögon med kavaj och byxor.

 

Vem äger Bottega Veneta solglasögon?

Sedan 2001 har Kering, ett multinationellt företag baserat i Frankrike som specialiserat sig på lyxvaror, ägt Bottega Veneta. Med sitt huvudkontor i Italien har Bottega Veneta expanderat och har nu butiker över hela världen.

 

Har Bottega Veneta solglasögon UV-skydd?

Ja! Bottega Veneta solglasögon har avancerade lins teknologi som ger optimalt skydd mot UV-strålar. Med kvalitet och klarhet som prioritet, har polykarbonatglasen en speciell anti-repa och anti-reflekterande beläggning för att säkerställa att dina solglasögon ser lika bra ut som nya säsong efter säsong.

 

SmartBuyGlasses, kan du också lägga till ditt recept till Bottega Veneta-glas. Det är snabbt och enkelt och låter dig bära moderiktiga solglasögon samtidigt som du korrigerar din syn. Nu behöver du inte längre undvika uttalande solglasögon för tråkiga receptsolglasögon. Använd vårt Virtuell prova-på verktyg och prova de där roliga Bottega Veneta gröna solglasögonen du har tittat på!

 

Djärva, lätta och bekväma, det är dags att investera i ett par Bottega Veneta-solglasögon. Med ett stort urval av bågar finns det säkert något som framhäver just din stil. Lägg till lite lyx till din samling med ett par nya solglasögon från Bottega Veneta!