Home/Glasögon/Tom Ford
Grid banner
1-59 av 515 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Tom Ford
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
XL
42 mm61 mm
Pris
514 kr18184 kr

Tom Ford Glasses

Glasögon från Tom Ford är det ultimata valet för dem som vill ha lyx, elegans och unik stil. Med enkla, men fantastiska bågar för både män och kvinnor kommer du att känna en omedelbar boost av självförtroende så fort du tar på dig glasögonen. Varumärket ger dig extra mod att kliva in i ett rum och känna dig uppmärksammad, både som professionell och som modeikon. Tom Ford-glasögon ger dig verkligen en känsla som inget annat märke kan ge dig. 

 

Vem tillverkar Tom Fords glasögon?

Tom Ford är en amerikansk modedesigner som har gjort sitt avtryck i modebranschen under de senaste decennierna. Han är ingen främling bland lyxmodehusen och har haft framgångsrika roller hos både Gucci och Saint Laurant

 

År 2005 bestämde han sig för att lansera sitt eget varumärke som kombinerar hans högt utvecklade expertis med hans varierande stil. Hans kollektioner tar glamour till en helt ny nivå, och Tom Fords glasögondesigns som han producerar är inget annat än eleganta, fantastiska och innovativa. 

 

Med hjälp av överlägset hantverk och förstklassiga material har Tom Ford skapat glasögon i nästan varje bågform som har ett varierat urval av framträdande och neutrala färger. Med modeller för både kvinnor och män har Tom Ford gjort ett stort avtryck i glasögonbranschen.  

 

Tom Ford glasögon för dam

Alla professionella, glamorösa kvinnor som vill se lika bra ut som de känner sig förtjänar ett par glasögon från Tom Ford. Med sin sofistikerade, eleganta design ger de kvinnor möjlighet att styra ett rum och känna självförtroende vara på topp. 

 

Tom Ford-glasögon för kvinnor innehåller ett antal bågar i metall, plast och acetat samt ett urval av både neutrala och djärva färger. De unika, feminina ramarna kan passa alla stilar, oavsett tillfälle.

 

Tom Fords Cat Eye-glasögon ger en subtil och flirtig touch till din klädsel, medan fyrkantiga glasögon hjälper dig att känna dig bekväm vid alla tillfällen. Det finns även runda och pilotformade glasögon som kan ge din klassiska look lite extra skärpa. Välj en ljusrosa båge för att lägga till en färgstark accent till din garderob, eller välj en elegant stil i guldmetall för att ta vilken look som helst från avslappnad till high fashion. 

 

Oavsett vilken stil och färgkombination du väljer kommer Tom Ford-glasögon för dam att göra ett stort intryck och hjälpa dig att frigöra din sanna potential. 

 

Tom Ford glasögon för herr

Tom Ford glasögon för män är ett av de mest sofistikerade märkena för herrglasögon på marknaden. De klassiska stilarna passar till alla evenemang och de får dig att känna dig stärkt att göra ditt bästa varje dag. 

 

Nyckeln till framgång kan vara ett par nya Tom Ford-glasögon. När du tar på dig snygga Tom Ford glasögonbågar kommer du inte bara att känna dig redo att göra framsteg under dina dagliga aktiviteter, utan du kommer också att se framgångsrik ut för alla runt omkring dig. 

 

Kraftiga, svarta, rektangulära ramar signalerar att du är redo för business och får dig att känna dig redo att ta dig an alla uppgifter. Tom Ford tillverkar också glasögon i en mängd roliga färger, vilket ger en kreativ twist på några av de mer traditionella modellerna. Välj blått för en lekfull, unik look eller transparent för en mer subtil känsla, eller var djärv med en röd båge som garanterat kommer att få ett stort genomslag. 

 

Det är uppenbart i Tom Fords kollektion av herrglasögon att designern använder sin breda erfarenhet för att skapa modeller som är verkligt unika. När du väljer det par som är perfekt för dig vet du att du kommer att sticka ut i mängden och lämna ett bestående intryck på världen runt omkring dig.

 

Hur mycket kostar ett par glasögon från Tom Ford?

Tom Ford-glasögon använder material av högsta kvalitet och exakta kreativa processer för att producera glasögon som erövrar dagens lyxmarknad. Priset är en återspegling av varumärkets hårda arbete och engagemang för att skapa glasögon som är förstklassiga och extravaganta men samtidigt funktionella för det dagliga livet. När du köper ett par Tom Ford-glasögon eller Tom Ford-solglasögon vet du att du får en produkt som kommer att hålla i många år och som alltid kommer att vara stilsäker.

 

Hos SmartBuyGlasses förstår vi att det är ett stort beslut att köpa designglasögon. Därför gör vi allt för att du ska få den bästa möjliga shoppingupplevelsen. Med vår bästa prisgaranti kan du vara säker på att du hittar Tom Ford-glasögon till det lägsta priset som finns på internet. 

 

Vart kan man köpa Tom Ford glasögon?

Det bästa stället att köpa Tom Ford-glasögon är online hos oss på SmartBuyGlasses! Vi erbjuder ett stort urval av Tom Ford-glasögon för dam och herr, så du kommer säkert att hitta en stil som fungerar perfekt för dig. 

 

Om du inte är säker på vilken stil som passar dig bäst kan du använda vår guide för ansiktsformer för att lära dig mer om vilka bågar som passar dig bäst. Med vår innovativa teknik för virtuell provning kan du enkelt och smidigt prova flera olika modeller av Tom Ford glasögon bekvämt från ditt hem.

 

Hos SmartBuyGlasses kan du också lägga till blåljus-blockerande glas till många av de Tom Ford-glasögon som vi erbjuder, vilket ger dig extra skydd och minskar ansträngningen för ögonen om du sitter mycket framför en skärm. Med vår 100-dagars returrätt, 2 års garanti, fri frakt och en oslagbar kundtjänst är det både enkelt, roligt och smidigt att handla hos oss.