Max Mara Glasögon | Köp hos SmartBuyGlasses Sverige

Home/Glasögon/Max Mara
Grid banner
1-59 av 311 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Max Mara
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
M
L
XL
50 mm60 mm
Pris
477 kr2808 kr

Max Mara Glasögon

Om du är på jakt efter ett par glasögon som osar klass och italiensk

Max Maras glasögon representerar höjden av elegant mode, skräddarsytt för individer som uppskattar elegans och sofistikerad design. Den noggranna uppmärksamhet på detaljer innebär att Max Mara glasögon inte bara är en accessoar utan ett uttryck för klassisk men ändå tidlös design. Dessa glasögon är kända för sin komfort och hållbarhet och är tillverkade från högkvalitativa material.

 

En modemilstolpe: Max Mara Eyewear SS2021

 

Glasögonkollektionen från Max Mara som presenterades på SS2021 Max Mara modevisning betecknade en viktigt stund i modevärlden. Den här kollektionen skapades i samarbete med Marcolin Group och har glasögon som blandar effektfull design med djärva bågar, sofistikerade silhuetter och raffinerade feminina former. Max Mara Eyewear är mer än bara glasögon; de balanserar perfekt modern design och vintageinspiration.

 

Lyft din stil med Max Mara glasögon

 

Max Mara glasögonkollektion presenterar ett varierat utbud av klassiska stilar och ikonisk design, vilket säkerställer att du hittar bågar som perfekt kompletterar din personlighet.

Max Mara är tillverkas i Italien och erbjuder oändliga designs som passar alla tillfällen. Bland våra bästa modeller finns 1426 och 5051, båda tillgängliga för upptäckt på SmartBuyGlasses.


Max Mara Glasögon - Vanliga frågor

Max Mara glasögon är synonymt med exceptionell kvalitet. Tack vare de högkvalitativa materialen utstrålar Max Mara glasögon inte bara stil och sofistikering utan garanterar också komfort och hållbarhet.

Även om Max Mara kanske inte är lika globalt känt som vissa lyxmärken, håller det sig i glasögonvärlden på grund av sitt engagemang för tidlös, subtilt detaljerad design. Max Mara grundades av Achille Maramotti 1951 och specialiserar sig på att skapa klassiska silhuetter som injbuder en touch av sofistikering för vilken ensemble som helst.

Det är enkelt att styla Max Mara glasögon. Deras klassiska men ändå moderna design gör dem till mångsidiga accessoarer som passar ett brett utbud av outfits. Oavsett om du klär dig för en formell tillställning eller en avslappnad dag, kommer Max Mara glasögon att lyfta din stil och utstråla elegans och stil.