Grid banner
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Märke
  • Wiley X
Alla Märken
Sport
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Grå
Grön
Guld
Orange
Rosa
Silver
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
L
XL
54 mm68 mm
Pris
2650 kr3129 kr

Wiley X Solglasögon

Wiley-X solglasögon har varit en toppprodukt inom skyddsglasögonindustrin, och ger kunderna solglasögon av militär klass som är designade för komfort och skydd. Wiley-X erbjuder en bred samling av sport solglasögon och vardagliga bågar för män, kvinnor och barn.

 

Wiley-X solglasögon är kända för sin kvalitet och stil, vilket gör dem idealiska för alla typer av sport. Deras utbud av sportsolglasögon täcker alla typer av aktiviteter, från cykling till löpning och även vattensporter. Oavsett om du planerar att åka till bergen iklädd ett par bra skidglasögon eller att göra utomhusaktiviteter som tennis och baseboll, kommer du säkert att hitta det par som passar din ansiktsform, och det skyddar din syn bättre.

 

Är Wiley-X solglasögon bra?

Svaret är ja! Wiley-X:s skyddande solglasögon erbjuder bra skydd mot väder och vind, som vind och damm, vilket är viktigt vid utomhusaktiviteter. Dessutom är de designade för att skydda dina ögon från de farliga solstrålarna och erbjuder 100% UV-skydd. Deras kvalitet uppfyller de högsta standarderna på marknaden. Av denna anledning är det ingen hemlighet att Wiley-X solglasögon anses vara några av de mest pålitliga produkterna på marknaden.

 

Är Wiley-X solglasögon polariserade?

Wiley-X solglasögon har också polariserade linser som blockerar bländning och garanterar bättre och klarare syn. Polariserade solglasögon kan också förbättra färgkontrasten vi ser när de utsätts för solen, och av denna anledning är de det bästa valet för idrottare och friluftsmänniskor. Alla Wiley-X polariserade solglasögon uppfyller säkerhetskraven för extra ögonskydd.

 

SmartBuyGlasses, kan du anpassa färgen på dina linser eller lägga till ett recept vid behov. Du kan välja att ha dina linser i olika färger, bl.a guld, röd och blå. Dessutom kan du välja olika typer av linser, som t.ex progressiva linser, enkelslipade linser och speglade glas. Välj ditt favoritpar idag och njut av dina utomhusaktiviteter samtidigt som du drar nytta av bekväm och säker syn!