Home/Solglasögon/Victoria Beckham
Grid banner
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Victoria Beckham
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Lila
Rosa
Röd
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
M
L
XL
52 mm63 mm
Pris
1689 kr4292 kr

Victoria Beckham Solglasögon

Victoria Beckham är känd för sin eleganta stil, och hennes designermärke avviker inte från denna bild. Berömda för sitt eleganta utseende, diskreta detaljer och subtila finish, solglasögon från Victoria Beckham utstrålar lyx och elegans. Känd för att bära oversized solglasögon, Victoria designar stora solglasögon som spelar med proportioner. Om du letar efter ett sofistikerat par solglasögon för att göra det ultimata modestatementet, ta en titt på Victoria Beckhams solglasögonkollektion.

 

Vem gör solglasögon från Victoria Beckham?

Victoria Beckham solglasögon är designade av Victoria Beckham och tillverkad av Luxottica. Victoria Beckham är en världskänd modedesigner, och hennes solglasögon är kända för sin snygga design och högkvalitativa hantverk.

 

Victoria Beckham var ett känt namn innan hon lanserade sitt modemärke 2008. Hon har utvecklat en distinkt, modern stil som kan ses i hela hennes sortiment, inklusive solglasögonkollektionen Victoria Beckham. Victoria Beckham solglasögon är utvecklade i London och handgjorda i Italien med otroligt hantverk, som kombinerar minimalistisk design med prestanda och skydd.

 

Vilka solglasögon har Victoria Beckham på sig?

Victoria Beckham är känd för sina överdimensionerade svarta nyanser som hon alltid ses bära. Överdimensionerade solglasögon från Victoria Beckham bör vara en stapelvara i alla fashionistas garderob. Hennes solglasögonkollektion inkluderar många stilar, inklusive Victoria Beckham rosa solglasögon, cat-eye bågar, Victoria Beckham svarta solglasögon och mer.

 

Med guld och silver toner och Victoria Beckham-logotypen V förskingrad på spetsarna, är VB-serien designad för att stoltsera med en känsla av självförtroende. I sortimentet ingår solglasögon med styrka såväl som herrbågar. Ta en titt på samlingen online på SmartBuyGlasses för en klick extravagans i kombination med en total minimalistisk look.

 

Vad väntar du på? Börja shoppa online idag för ditt nya par Victoria Beckham solglasögon, och kom ihåg att använda vårt Virtuella prova-på-verktyg för att se hur du ser ut!