Home/Solglasögon/SmartBuy Kids
Grid banner
Filtrera & Sortera

SmartBuy Kids Solglasögon

2
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Märke
  • SmartBuy Kids
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Grå
Grön
Röd
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
47 mm47 mm
Pris
525 kr525 kr

SmartBuy Kids Solglasögon

SmartBuy Kids -kollektionen är specialiserad på hållbara barnsolglasögon som erbjuder UV -skydd och finns i en mängd roliga färger som dina barn kommer att älska. 

 

Barn tillbringar mer tid ute än vuxna och barn utsätts därför större delen av sin tid för UV -exponering under de första 20 åren av sina liv. Det är viktigt att uppmuntra starka skydds vanor från en ung ålder. Barns ögon är mycket mottagliga för UV- och HEV -strålning, mycket mer mottagliga än vuxna. De kan överföra upp till 70% av UV -ljuset genom ögonen jämfört med vuxna. Orsaken är att linserna i barnens ögon är mindre kapabla att filtrera hög energistrålar som avges av solen. Ju yngre ditt barn är desto mer mottagliga är de eftersom denna filtrering utvecklas med åldern. Proteinerna som skadas av UV -ljus är går inte att reparera och celler ersätts aldrig i ögat, så det är viktigt att se till att dina barn börjar använda solglasögon tidigt i livet.

 

Rekommendationer - Solglasögon för Barn

 

Letar du efter de bästa solglasögonen för barn? SmartBuy Kids -kollektionen erbjuder solglasögon för barn så unga som 3 år upp till tonåren. Kollektionen har klassiska stilar inklusive fyrkantiga och omslutande ramar som är UV-skyddade som standard. Alla bågar är gjorda för att vara prisvärda och hållbara, perfekta för lek! Vi har några rekommendationer på solglasögon för killar och tjejer:. 

 

SmartBuy Kids Liam 1L - Gul är lyckans färg! Vi älskar dessa ljusa barnsolglasögon. Dessa bågar är perfekta för både pojkar och flickor och är gjorda av slitstark plast och har gråa glas. Formen på bågarna är en klassiskt fyrkantiga perfekt för alla ansikten och tillfällen. Dessa bågar är lätta, perfekta för små ansikten att bära hela dagen. Dessa ramar kommer att överleva resor till stranden, parken och fram och tillbaka från skolan. Vi rekommenderar också dessa som polariserade solglasögon för barn. Lägg bara till ditt barns receptinformation i kassan.

 

SmartBuy Kids Ethan 1L - Svårt att hitta solglasögon till dina yngre barn? Vi rekommenderar dessa för barn så unga som 3 år. Dessa ramar har en omslutande stil som passar små huvuden och sitter bekvämt. Dessa bågar kommer i en kul ljus röd färg med spegelglas. Ramarna är runda och sportiga, perfekta för att ha kul i solen! Var inte rädd för att ta med dig dessa överallt, eftersom de är så hållbara.

 

SmartBuy Kids Thomas 3L - Dessa solglasögon för pojkar är utan tvekan blåa! Den sportiga nyansen har en djupblå ram och matchande blå glas. Om ditt barn behöver slitstarka solglasögon för att leka utomhus eller sporta är dessa det perfekta paret eftersom de har ett gummerat foder på templen. Detta ger extra komfort och "stick" kraft till bågarna. Du kommer inte att se dessa flyga iväg när du springer runt. Orolig för komfortnivå? Ditt barn kommer att tycka att de är bra att bära under stora perioder, plus det lätta plastmaterialet gör dem perfekta för alla åldrar.

 

SmartBuy Kids Kenny C2 - Om ditt barn är på den yngre sidan, ta en närmare titt på dessa bågar. Vi föreslår Kenny-modellen för barn från 3 års ålder. De har en omslutande stil, perfekt för fullt UV-skydd och komfort hela dagen. De är gjorda av lätt plast och har en grå och orange färg. De är unga och sportiga, perfekta för både pojkar och flickor. Dessa bågar kommer garanterat att skydda dina ögon mot UV-ljus eftersom glasen speglar och har en guldton. Vi är säkra på att du och ditt barn kommer att älska dessa billiga barnsolglasögon.

 

SmartBuy Kids Lucas 1L VC5279 - Du kan inte gå fel med klassiska fyrkantiga ramar! Dessa bågar har en utmärkt djärv form och blåa glas. Ditt barn kommer att älska att bära dessa ramar avslappnat eller för sport, deras design erbjuder en hälsosam blandning av de två stilarna. Dessa solglasögon är idealiska för både pojkar och tjejer, och bär hela dagen tack vare det lätta men ändå hållbara materialet.

 

SmartBuyGlasses Initiative

 

SmartBuy Kids är en stolt partner av World Vision Mother & Child programmet i Zambia. För varje par glasögon och solglasögon som köps från SmartBuy Kids, har vi åtagit oss att donera en del av vår försäljning. Partnerskapet hjälper att eliminera förebyggbara barns dödsfall, rädda liv för förväntade mödrar och se till att dessa barn överlever, trivs och når sin fulla potential.

 

Handla hos SmartBuyGlasses

 

När du väl har valt ut de bästa solglasögonen för ditt barn, gå till kassan in för att ange receptuppgifterna om ditt barn behöver synkorrigerande glas samt välj beläggning. Vi erbjuder polariserade glas och spegelglas om det inte redan är inkluderat i dina ramar. Handla med förtroende och kunskapen om att alla ramar har 2 års garanti och 100 dagars problemfri returpolicy. Om det av någon anledning uppstår problem med dina solglasögon eller recept kommer våra optiker att kontakta dig för att hjälpa till med eventuella problem.

 

Glöm inte vårt Optiskt Centrum, vi har användbara shoppingguider och artiklar om optiska ämnen för dina barn. Handla smart med SmartBuyGlasses Sverige!