Home/Solglasögon/Silhouette
Grid banner
Filtrera & Sortera

Silhouette Solglasögon

1
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Märke
  • Silhouette
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Grå
Grön
Röd
Silver
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
M
49 mm49 mm
Pris
3825 kr3825 kr

Silhouette Solglasögon

Silhouette solglasögon introducerades först i början av 1970-talet. De var designade för att skydda ögonen från solens skadliga strålar samtidigt som den ger en snygg look. De är faktiskt designade för att krama om konturerna av ditt ansikte. Den ursprungliga siluetten solglasögon gjordes med plastbågar och hade mörka linser.

 

Den österrikiska optikern, Dr Wilhelm Horst, skrev en artikel med titeln "Solglasögon med böjda linser", som beskrev hans idé om en ny typ av solglasögonlins. Denna tidning fångade det österrikiska företaget Intersport, som bad Dr Horst att utveckla sin idé ytterligare. 1974 grundades Silhouette och började sälja sin första linje av solglasögon gjorda med den ursprungliga designen med böjda linser.

 

Idag finns många olika silhouette solglasögon tillgängliga för både män och kvinnor. De kommer i metall och plast bågar, och linserna är reptåliga och ger 100% UV-skydd. En annan bra sak med Silhouette solglasögon är att de är otroligt bekväma att bära. De är lätta och har justerbara näskuddar så att du kan hitta det perfekta paret som passar ditt ansikte.

 

Är siluettsolglasögon polariserade?

Silhouette solglasögon är ett utmärkt val för den som vill polariserade linser i Australien. Linserna på Silhouette solglasögon är behandlade med en speciell beläggning som hjälper till att minska bländning och förbättra klarheten. Detta gör dem idealiska för att köra bil eller tillbringa tid utomhus i ljusa förhållanden.

 

Var kan man köpa silhouette solglasögon?

Du hittar ett stort urval online på Vision Direct. Varje par solglasögon kommer med många fördelar: gratis frakt på beställningar över 1000 kr, en 2-års garanti och garanterat bästa pris! Dessutom har du många verktyg som hjälper dig med ditt köp, till exempel vår ultimata guide till att köpa glasögon online och vårt innovativa virtuella prova-på verktyg. Så vad väntar du på? Börja handla dina Silhouette-solglasögon på SmartBuyGlasses.