Home/Solglasögon/Saint Laurent
Grid banner
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Märke
  • Saint Laurent
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Guld
Lila
Röd
Silver
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
XL
47 mm69 mm
Pris
3825 kr4849 kr

Saint Laurent Solglasögon

Saint Laurent solglasögon är ett framstående varumärke med en rik historia som går tillbaka till 1960-talet. Saint Laurent grundades 1961 av Yves Saint Laurent och Pierre Bergé och blev ett av de mest inflytelserika namnen inom mode, och stack ut med sin touch av klass. Varumärket erbjuder en kollektion av tidlösa och högkvalitativa solglasögon för män och kvinnor som kan passa en mängd olika smaker.

 

Vem tillverkar Saint Laurent-solglasögon?

Saint Laurent solglasögon är designade och tillverkade av Kering, ett franskt lyx holdingbolag tidigare känt som PPR. Varje par solglasögon är tillverkade av de finaste materialen och designade med noggrann uppmärksamhet på detaljer. Resultatet är en högkvalitativ produkt som håller dig i flera år och som du kommer att njuta av att bära varje dag.

 

Varumärket erbjuder en mängd olika färger att välja på, inklusive guld och silver och en lista med olika former på bågar för att passa alla ansiktsformer. Saint Laurent röd cat eye solglasögon är ett utmärkt val om du vill göra ett statement med din outfit. Å andra sidan, om du letar efter en klassisk och trendig design, missa inte märkets svart ovala solglasögon, en tidlös modeaccessoar.

 

Är Saint Laurent-solglasögon polariserade?

Svaret är ja. Saint Laurent solglasögon medföljer polariserade linser som ger överlägset UV-skydd mot starkt solljus och minska bländning. Linsens polarisering skyddar dina ögon och minskar mängden ljus som kommer in genom linserna, vilket gör dina solglasögon mer bekväma att bära.


Du kan också personifiera materialet i din Saint Laurent-båge genom att välja mellan olika typer av material, inklusive acetat, metall och plast. Med sin överlägsna teknologi erbjuder Saint Laurent solglasögon oöverträffad klarhet och komfort samtidigt som de fortfarande är på modet. Vad väntar du på? Köp ditt favoritpar idag på SmartBuyGlasses