Grid banner
Filtrera & Sortera

Police Solglasögon

102
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 102 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Police
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Genomskinlig
Grå
Grön
Gul
Guld
Lila
Orange
Rosa
Röd
Silver
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
XL
47 mm69 mm
Pris
743 kr2649 kr

Police Solglasögon

Police solglasögon har varit en modevara i årtionden, inte bara på grund av deras klassiska coola look. Historien bakom varumärket är ganska intressant. Det började i Italien med det grundande företaget De Rigo Vision redan 1983. De såg behovet av att skapa något exklusivt och bestämde sig för att utveckla pilotformade solglasögon gjorda av högkvalitativa material som metall, plast och acetat.

 

Företaget hade stora planer, inklusive att skapa unika glasögondesigner och tillhandahålla stilrena lösningar för dagligt bruk. Detta resulterade i lanseringen av deras första Police-kollektion: en omisskännlig blandning av italiensk stil och traditionella former i fetstil färger. Varumärket blev snabbt populärt i Europa och utanför, och det dröjde inte länge förrän världen bar Police solglasögon, från Hollywoodstjärnor till musikikoner.

 

Är Police solglasögon bra?

Självklart! Idag fortsätter Police att vara ledande inom glasögonbranschen och är fortfarande känd för sina solglasögondesigner. Men den har också utökat sitt utbud avsevärt och introducerat modeller med modernare former och livfulla färgkombinationer. Dessutom högteknologiska funktioner som polariserade linser som ger maximalt skydd mot lysa skarpt. Så oavsett om du letar efter polariserade solglasögon från Police eller solglasögon från Police i Storbritannien för antingen män eller kvinnor, kan du vara säker på att hitta det du söker. Med lite historia bakom sig också!

 

Var tillverkas Police solglasögon?

Police solglasögon är handgjorda i Italien med material av överlägsen kvalitet som titan och bågar i rostfritt stål kombinerat med spricksäkra polykarbonat linser. Detta materialval säkerställer att Police-solglasögonen erbjuder högsta nivå av komfort och hållbarhet, perfekta för alla utomhusaktiviteter du kan ägna dig åt. Dessutom får varje par ett unikt identitetsnummer som säkerställer äkthet, ett måste när du väljer ditt nästa par solbrillor.


Skaffa dig ett par Police-solglasögon idag och upplev skillnaden! Handla online hos oss på SmartBuyGlasses och få bästa prisgaranti och många andra förmåner, som t.ex gratis frakt, garanti och professionell optisk assistans.