Grid banner
Filtrera & Sortera

Polar Solglasögon

65
Upsell Banner for generic product page VTO POPUP
1-59 av 65 produkter
Filtrera & Sortera
Sortera
Populära val
Kön
Rea
Märke
  • Polar
Alla Märken
Detaljer
Form
Ansiktsform
Färg på båge
Glas nyans
Blå
Brun
Grå
Grön
Lila
Röd
Silver
Typ
Glastyp
Material på båge
Storlek
S
M
L
XL
45 mm66 mm
Pris
591 kr1498 kr

Polar Solglasögon

Polar solglasögon är ett märke väl värt att komma ihåg. De tillhandahåller inte bara en exceptionellt snygg produkt, till exceptionellt prisvärd, utan den är också extra funktionell. Ledtråden finns i namnet. Ta till exempel Polar PL 116. Det kan inte bara göras för att bära ditt exakta recept, utan det är också polariserat för din bekvämlighet.

 

Polar solglasögon online

Polar PL POLAR SPORT är också polariserade. Så är den omslutande PL POLAR SPORT 5/S. Känner du av ett tema? Polar glasögon är polariserade för att stå emot reflektioner även under intensivt frustrerande förhållanden. Bländning är vad som händer när ljus träffar något – särskilt något som är väldigt reflekterande, som snö, is, vatten och metall, etc – som vill kasta det rakt in i dina ögon i en otrevlig vinkel. Inte bara kommer det att göra ont om exponeringen är tillräckligt lång, det kommer också att vara otroligt distraherande för dig. Bländning kan förstöra en fjälltur lika lätt som den kan förstöra en fisketur. Polariserade linser är lösningen.

 

Polar solglasögon i Sverige

Med ett litet litet filter placerat över linserna filtreras ljuset bort, om det kommer från en vinkel som skulle skapa bländning. Det är inte så att du plötsligt blir bättre på att hantera det när du bär Polar-solglasögon. Det är att du inte ens behöver bry dig om det. Det enkla faktum är att allt bländande ljus nästan är helt borta. Du kanske aldrig får bort allt – men de kvarvarande resterna är en passande påminnelse om hur mycket du kommit undan.


Carolina Herrera glasögon är ett annat märke som är värt att lägga på minnet. Vanligt svart ger vika för tvåfärgat, och rosa ger vika för Brown Mocha Signature. Med en varierande gom och ett exklusivt lyxigt sortiment kombinerar Carolina Herrera glasögon form och funktion på ett verkligt spännande sätt.